Ručamo bademe!

Pork fillet with apple and almond stuffing
 / StockFood
Pečena pureća rolada punjena tostiranim bademima, hrskavi slani tart, salata s mini kruškicama, cvjetnim medom i bademima!

Donosimo četiri maštovita recepta za one koji jako vole bademe. Iako ste ih navikli jesti u slatkim jelima, morate im dati priliku i u slanim. Dragan Dragojlović Gaga pripremimo je salatu s klicama rikule malim kruškicama, tostiranim bademima i listićima grana padano sira pa sve velikodušno prelio dresingom od limunove korice i cvjetnog meda.

Pečena pureća rolada punjena tostiranim bademima i pečenim jabukama. Dodajte malo slanog maslaca na kraju pečenja za još bolji okus. Recept potražite OVDJE.

/ StockFood
Pork fillet with apple and almond stuffing

Brzinsko, a ukusno riješenje mogao bi biti ovaj hrskavi tart s tapenadom od crnih maslina, namrvljenog kozjeg sira i komadićima badema. Odlično će se sljubiti s čašom crvenog vina, a recept potražite OVDJE .

Ipak, što je ručak bez nečerg slatkog. Naša blogerica Helena Kralj, inače autorica bloga Marina mala kuharica, napravila je divan čokoladni kolač s bademima zaslađen stevijom. Recept potražite OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:44