SPONZORIRANI SADRŽAJ

SAM U KUĆI: Pet recepata koje vaš školarac može pripremiti sam!

I ove se godine nastavlja projekt  „Kaufland škola ViP“ kojim ovaj trgovački lanac djeci u osnovnim školama svakog tjedna do kraja školske godine donira svježe voće i povrće

Prema tome, kada je vaš školarac u školi, brige oko konzumiranja svježeg voća i povrća nema. Što kada je školarac sam u kući? Osim klasičnih briga poput pisanja zadaće, nošenja torbe, upoznavanja novih prijatelja, javlja se i ono pripreme zdravih, a jednostavnih obroka za vaše klince.

Možda je vaš školarac sada već dovoljno star da sam ostaje prije i poslije škole kod kuće, a možda je jednostavno iskazao interes da sam pripremi obrok koji će zdušno sutradan pojesti u školskoj klupi. Kako bilo, važno je da taj obrok bude zdrav, potpun i jednostavan za pripremiti. Ne bi bilo zgorega organizirati se večer prije, pripremiti neke od namirnica koje to dopuštaju, ali sigurni smo da i sami raspolažete nekim trikovima i iskustvima koji će vam pomoći kod organizacije jelovnika za sve školarce koji ostaju sami kod kuće.

ZAPAMTITE: Kako biste djetetu omogućili da nešto nauči, morat ćete utišati perfekcionista u sebi!

Dakle, pripremljeni obroci možda neće biti savršeni kao vaši, kuhinja će vjerojatno ostati u manjem neredu, ali to nikako ne bi trebao biti razlog da sa svojim klincima ne prođete korak po korak upute kako da sami pripreme svoj omiljeni obrok. Ako vam nedostaje ideja, ne brinite, u nastavku vam donosimo pet provjerenih!