Čokolaterija će biti smještena unutar Coal Drops Yarda na King's Crossu, a otvorenje je zakazano za listopad 2018. godine, zajedno s još 50 trgovina i restorana.
''Lokacija na Coal Drops Yardu je bila logičan izbor, budući da se radi o mjestu koje spada tradicionalno i suvremeno. To je savršeno okruženje za moju čokoladu.'' - izjavio je Ducasse.
Čokolade će proizvoditi artisan čokolatijer Nicolas Berger, a svi obožavatelji će moći birati između artisan čokolada i više od 53 vrste ganacha, pralini i trufflesa. Ducasse u kuhinji teži samo najkvalitetnim sastojcima i vodi se svojom ljubavlju spram čokoladi.
''Kakao zrna se biraju ovisno o njihovoj čistoći, ali i karakteru. Svaki zrno ima specifičan okus, koji ovisi o podrijetlu. Svako se zrno obrađuje ovisno o njegovom karakteru. Kako bi se zadržao čist okus.'' - rekao je Ducasse.
U međuvremenu, pogledajte kako to izgleda u Ducasseovoj trgovini u Parizu, na adresi 40 rue de la Roquette.