NA VIŠE OD 100 STRANICA

SPECIJALNO IZDANJE DOBRE HRANE: Danas ne propustite božićno izdanje najsočnijeg magazina u zemlji!

 Berislava Picek / CROPIX
Od ove nedjelje kreće u prodaju posebno izdanje Dobre hrane na više od 100 stranica koje će biti dostupno na kioscima punih mjesec dana!

S prvim pahuljama snijega, gotovo istovremeno, otisnuli smo i našu novu Dobru hranu. Prelistavajući stranice još vruće iz tiska, moramo vam reći kako se pošteno "zdebljala" pa ćete ovog puta moći uživati u našim receptima i novim pričama na više od stotinu stranica. Sad kad pogledamo unatrag možemo sabrati popriličnu zbirku anegdota koje su nam se događale na putu stvaranja našeg i vašeg omiljenog magazina. Ispekli smo gomilu kolača, zamiješali neke nove kombinacije okusa, upoznali divne ljude čije priče morate pročitati i obišli sjajna mjesta.

Zagreb, 211117.
Jela za zimska blagdanska druzenja pripremile su Mateja Domitrovic, Suncana Barusic, a prostor i stol je stilizirala Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / CROPIX

Hladetina
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Zagreb, 211117.
Jela za zimska blagdanska druzenja pripremile su Mateja Domitrovic, Suncana Barusic, a prostor i stol je stilizirala Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / CROPIX

Nadamo se da će vam baš ovaj broj pomoći u pečenju božićnih kolača, donijeti inspiraciju kako ukrasiti blagdanski stol, što poslužiti i koje pjenušce vrijedi pokloniti ili otvoriti. Iako je posebno iza ovog broja puno rada, uživali smo i nadamo se da će vam se dopasti ono što smo vam pripremili!

Berislava Picek / CROPIX

Dakle, danas kreće u prodaju "naših ruku djelo" koje će se prodavati po cijeni od 13 kuna, a vi nam javite dojmove! Pratite nas na Facebooku i Instagramu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:47