S prvim pahuljama snijega, gotovo istovremeno, otisnuli smo i našu novu Dobru hranu. Prelistavajući stranice još vruće iz tiska, moramo vam reći kako se pošteno "zdebljala" pa ćete ovog puta moći uživati u našim receptima i novim pričama na više od stotinu stranica. Sad kad pogledamo unatrag možemo sabrati popriličnu zbirku anegdota koje su nam se događale na putu stvaranja našeg i vašeg omiljenog magazina. Ispekli smo gomilu kolača, zamiješali neke nove kombinacije okusa, upoznali divne ljude čije priče morate pročitati i obišli sjajna mjesta.
Nadamo se da će vam baš ovaj broj pomoći u pečenju božićnih kolača, donijeti inspiraciju kako ukrasiti blagdanski stol, što poslužiti i koje pjenušce vrijedi pokloniti ili otvoriti. Iako je posebno iza ovog broja puno rada, uživali smo i nadamo se da će vam se dopasti ono što smo vam pripremili!
Dakle, danas kreće u prodaju "naših ruku djelo" koje će se prodavati po cijeni od 13 kuna, a vi nam javite dojmove! Pratite nas na Facebooku i Instagramu!