ŠPANJOLSKI CHEF

SUBLIMOTION: Restoran koji služi degustacijski meni vrijedan 2000 dolara, što ga čini najskupljim na svijetu!

Činjenica da ovaj degustacijski meni iznosi 2000 dolara, čini ga najskupljim degustacijskim menijem na svijetu.

Restoran španjolskog chefa Paca Roncera Sublimotion koji je otvoren u listopadu 2014. godine ponudio je svojim gostima poprilično uzbuđenja. Chef koji je već vlasnik Michelinove zvjezdice je na otvorenju služio degustacijski meni vrijedan 2000 dolara. Sublimotion se otvorio u Hard Rock hotelu na Ibizi i poslužuje samo 12 gostiju po večeri. Činjenica da ovaj degustacijski meni iznosi 2000 dolara, čini ga najskupljim degustacijskim menijem na svijetu.

Sublimotion Official Facebook page

Što gosti mogu očekivati u Sublimotionu?

Kao prvo, restoran je mjesto gdje se kulinarska umjetnost i tehnološke inovacije spajaju kako bi se stvorilo potpuno novo emocionalno iskustvo bez presedana. Glazba, rasvjeta, ambijent i hrana koja je stvorena da uzbudi sva vaša osjetila.

Pogledajte što Roncero sprema svojim gostima!

Izvor: Youtube

Ova vrsta tehno-emocionalne kuhinje je već poznata u Šangaju, gdje francuski chef Paul Pair oduševljava svoje goste u restoranu Ultraviolet revolutionary.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:08