Restoran španjolskog chefa Paca Roncera Sublimotion koji je otvoren u listopadu 2014. godine ponudio je svojim gostima poprilično uzbuđenja. Chef koji je već vlasnik Michelinove zvjezdice je na otvorenju služio degustacijski meni vrijedan 2000 dolara. Sublimotion se otvorio u Hard Rock hotelu na Ibizi i poslužuje samo 12 gostiju po večeri. Činjenica da ovaj degustacijski meni iznosi 2000 dolara, čini ga najskupljim degustacijskim menijem na svijetu.
Što gosti mogu očekivati u Sublimotionu?
Kao prvo, restoran je mjesto gdje se kulinarska umjetnost i tehnološke inovacije spajaju kako bi se stvorilo potpuno novo emocionalno iskustvo bez presedana. Glazba, rasvjeta, ambijent i hrana koja je stvorena da uzbudi sva vaša osjetila.
Pogledajte što Roncero sprema svojim gostima!
Izvor: Youtube
Ova vrsta tehno-emocionalne kuhinje je već poznata u Šangaju, gdje francuski chef Paul Pair oduševljava svoje goste u restoranu Ultraviolet revolutionary.