Thomas Keller posebno je poznat po svom restoranu koji posjeduje tri Michelinove zvjezdice “The French Laundry” koji se nalazi na zapadnoj obali, ali kad je otvarao novo mjesto u New Yorku na pitanje o imenu odgovorio je kako će njegov restoran Per se biti nešto što je samo sebi inspiracija. Evo koji su njegovi savjeti za uspjeh!
1. Imajte želju.
2. Budite dosljedni.
3. Uvijek težite nečemu većem.
4. Izađite iz svoje ''comfort'' zone.
5. Pronađite ono u čemu ste dobri i to radite vrhunski.
6. Budite uporni.
7. Okružite se odličnim ljudima.
8. Slijedite svoje istinske ciljeve.
9. Stvarajte odlična iskustva gostima.
10. Svladajte svoj zanat!
Svidio vam se članak? Pročitajte još!
ČOKOLADA S POTPISOM CHEFA: Keller se bacio u ozbiljniju priču s čokoladom!
THOMAS KELLER ZATVARA BOUCHON: ''Nakon devet godina mislim da smo dali sve što smo mogli!''