ZAIGRAJ I OSVOJI!

VELIKA NAGRADNA IGRA: Igraj se s nama i osvoji vrijedne Delimano nagrade!

Uključi se u našu novu nagradnu igru i popuni nagradni obrazac, a one najsretnije čekaju vrijedne Delimano nagrade!

Voliš kuhati, a uz to voliš i poklone? Onda je ovo idealna prilika za tebe! Uključi se u nagradnu igru portala Dobra-hrana.hr i Delimana i osvoji vrijedne nagrade koje će uljepšati tvoju kuhinju i učiniti kuhanje još zabavnijim i zdravijim iskustvom.

Sve što trebaš napraviti je popuniti nagradni obrazac na kraju ovog teksta, a tri najsretnija sudionika nagradit ćemo sljedećim vrijednim nagradama:

  • NutriBullet u posebnom limitiranom crvenom izdanju

Ovaj proslavljeni Delimano proizvod bez imalo će problema usitniti koru voća i povrća, smrznuto povrće, sjemenke, pa čak i orašaste plodova koji sadrže mnogo vitamina, minerala i nutrijenata esencijalnih za normalan rad našeg organizma i energiju tijekom dana. S NutriBulletom se ne trebaš bojati da se celuloza iz biljke neće usitniti ili da će ostati grubi ostaci i talog. Ekstraktor hranjivih sastojaka NutriBullet, kao što sam naziv kaže, neće uništiti sve vrijedne sastojke nego će iz njih izvući ono najbolje i očuvati prirodni okus, minerale i vitamine!

  • Delimano Utile 3 u 1 ručni mikser

Ovaj višenamjenski set blenda, miksa, sjecka i miješa namirnice direktno u posudi, staklenki ili tavi. U setu dolazi posuda za miksanje od 700 ml s oznakama za mjerenje, posuda za sjeckanje, nastavci za miksanje i rezanje te kabel. Mjerna posuda i zdjela za sjeckanje imaju podloge koje ne klize, a istovremeno se mogu koristiti i kao poklopci pa tako dobivate posude za pohranu hrane.

Oštrice i nastavci izrađeni su od nehrđajućeg čelika i neće te iznevjeriti niti nakon višegodišnje upotrebe, a motor snage 600 W ima fiksnu brzinu i nekoliko promjenjivih koje možeš mijenjati pritiskom na gumb.

  • Delimano Stone Legend set za pečenje

Tradicionalna priprema hrane u inovativnom posuđu konačno je moguća! Stone Legend set za pečenje multifunkcionalan je set u kojem možeš peći, pržiti, ali i posluživati. Sadrži jedinstveni premaz s česticama pravog kamena zbog čega sva jela zadržavaju prirodan okus i arome, a pekač je istovremeno otporan na oštećenja, ogrebotine i hrana se ne lijepi. Pekač možeš koristiti u pećnici ili na štednjaku, primjerice podgrijavajući jelo, a uz njega dolaze i dva nastavka: nastavak za rezanje i razdvajanje te rešetka za pečenje.

Sve što trebaš napraviti je popuniti nagradni obrazac na kraju ovog teksta, a tri najsretnija sudionika nagradit ćemo sljedećim vrijednim nagradama:

  • Ekstraktor hranjivih sastojaka NutriBullet
  • Delimano Utile 3 u 1 ručni mikser
  • Delimano Stone Legend set za pečenje

Izvlačenje dobitnika

Požuri i ispuni nagradni obrazac najkasnije do 14. studenog u 11 sati! Izvlačenje nagrada održat će se 14. studenog 2016. u 12:00 sati, a objavu i imena dobitnika možete očekivati istog dana na webu Dobre hrane. Nemoj propustiti ovu odličnu priliku i uljepšaj svoju kuhinju i obroke Delimano asortimanom!

Prijavom prihvaćate pravila nagradne igre.

Tjedan dobre hrane i ove godine obiluje tematskim radionicama chefova i zaljubljenika u gastronomiju, a cijeli raspored možete pogledati ovdje!

Ako više volite degustirati kreativne slijedove delicija u restoranima, pronađite svog favorita u više od 70 restorana diljem Lijepe naše! Njihove menije pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:57