KREATIVAN SI? MOŽDA OSVOJIŠ VEČERU!

VODIMO TE NA VEČERU U HAUSTOR HAUS: Zaigraj naš nagradni natječaj i razveseli tebi dragog gurmana!

 Darko Tomas
 

U unutarnjem dvorištu jedne od najfrekventnijih zagrebačkih ulica nedavno je svoja vrata otvorio Haustor haus. Koncept? Nevelik, a šarmantan restorančić u kojem je imperativ kvalitetna namirnica. Ovaj mladi, ali perspektivan tim na čelu s chefom Lovrom Smetiškom prije svega ovu adresu želi etablirati kao mjesto gdje se dobro jede po vrlo prihvatljivoj cijeni.

Zagreb, 100518.
Masarykova 26.
Otvoren je Haustor haus, novi restoran u centru grada.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Ako ih još niste posjetili, nadolazeći dani mogli bi biti prava prilika za to, a sudjelovanjem u našem nagradnom natječaju možete svaki tjedan osvojiti po dvije večere za dvije osobe ili jednu večeru za četiri osobe.

Natječaj se odvija u četiri kola kroz tjedne zadatke. Prvo kolo nagradnog natječaja, naziva 'Daj mi ime' odvija se na Instagram profilu Dobre hrane. Na njemu ćemo do srijede, 24.10.2018. u 11 sati objaviti tri fotografije jela iz restorana Haustor Haus, a vaš zadatak je u komentarima ispod objave predložiti naziv jela.

Nagrađujemo ukupno troje sudionika, po jednog za svaku fotografiju, a kriterij za odabir dobitnika je najkreativniji odgovor.

Tijekom sva četiri kola, u kojima vas očekuju razni zanimljivi zadaci, žiri će prema kriteriju originalnosti svaki tjedan izabrati troje dobitnika, a njihova imena i prezimena bit će objavljena na portalu Dobra hrana. Dobitnike prvog kola objavljujemo u ovom članku, u srijedu 24.10.2018. iza 12 sati.

Vama drage ljude koje biste poveli na večeru možete tagirati ili pozvati da se uključe u natječaj kako biste si povećali šansu za dobitak jer možda baš njihov odgovor bude najkreativniji.

Dobitnici su:

@fedizjp - Željka Jurović

@tihanaku - Tihana Kurotović

@barbara.k.u.l - Barbara Kulišić

Što možete osvojiti?

Uspjeli smo proviriti u njihovu kuhinju i otkriti što vam fino namjeravaju kuhati , a radi se o meniju u tri slijeda praćeno vinom te kavom za kraj hedonističkog putovanja.

Zagreb, 100518.
Masarykova 26.
Otvoren je Haustor haus, novi restoran u centru grada.
Na fotografiji: tjestenina.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Inače, ovdje se poštuje sezonalnost, koja je ujedno i glavna misao vodilja u kreiranju menija, te za ručak možete pojesti neku od izdašnih dnevnih juha, primjerice od rajčica i bosiljka ili karfiola s kokosom i domaćim brioche tostom. Tomino gnudi i tortelloni s confitiranom pačetinom, ricottom, maslac umakom te ovčjim sirom posebno će usrećiti ljubitelje tjestenine. Samo su neka od slasnih jela koja nude i špageti s hobotnicom, sočna bisket salata s mariniranim koromačem, juha od luka s cheddar sirom, možda najbolji juneći burger u gradu te rib eye s mladim povrćem.

Zagreb, 100518.
Masarykova 26.
Otvoren je Haustor haus, novi restoran u centru grada.
Na fotografiji: spravljanje domace tjestenine.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

O nadolazećim zadacima našeg nagradnog natječaja dodatno ćemo vas podsjetiti kako ne biste zakasnili ugrabiti novu priliku za osvajanjem večere u ovom šarmantnom zagrebačkom restoranu, a detaljna pravila natječaja može pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:04