SPONZORIRANI SADRŽAJ

VRUĆE DOMAĆE PECIVO I MALO MAJONEZE, JER BEZ NJE JE BEZVEZE: Sendvič kao preukusan, a uravnotežen obrok koji nosimo na posao!

 Getty Images
 

Sendvič je obično neko brzopotezno rješenje na koje većinu vremena ne polažemo osobitu pažnju. Ipak, upravo taj sendvič se vrlo lako pretvara u uravnotežen obrok koji ćemo rado ponijeti na posao. Ako imate vremena, napravite više manjih i podijelite ih s kolegama na poslu kojima ćete zasigurno izmamiti osmjeh na lice.

Vrsta peciva

Birajte peciva od cjelovitih zrna. Nerijetko se susrećemo s različitim vrstama kruha koja se prodaju pod krinkom zdravih, a zapravo su obojeni karamelom, bojom ili koječim drugim. Svakako obratite pozornost na sastav kruha. Naravno da ćete biti najsigurniji ako sami ispečete svoj kruh, a mi vam donosimo recept za hrskavu ciabattu.

Rustic sandwich of salami, roasted red peppers, arugula, and herbed goat cheese on ciabatta bread.  Shallow DOF.
Getty Images/iStockphoto

Nemojte zaboraviti vlakna!

Neće vam oduzeti previše vremena, a nutritivno će obogatiti vaš sendvič. Možete čak iskoristiti slanutak ili leću od jučerašnjeg ručka i ubaciti je u sendvič! Zašto ne? Ako ste pak od slatkih varijanti poigrajte se okusima poput šumskog voća i banane.

Masnoće?

Naravno da je sendvič puno ukusniji s njima, ali ako tražite uravnotežen obrok, možete u svoj sendvič malo avokada i naravno malo majoneze, jer bez nje je bez veze! Uz avokado, društvo mu može biti i sočan komad dimljenog lososa, a sad u ponudi imamo i brojne druge vrste dimljenih riba poput skuše i pastrve s kojima možemo dobiti vrlo zanimljive kombinacije. Ako pak želite pripremiti malo posebniji doručak sebi ili dragoj osobi, predlažemo da ubacite i poširano jaje (budući da su jaja bogata bjelančevinama) koje je istovremeno vizualno efektno i vrlo ukusno.

Što još staviti u sendvič za omiljenu kombinaciju?

Ako ste u mogućnosti obogatite svoj sendvič pohanim mesom koje ste ispekli, kuhanom šunkom, grilanim račićima ili tunom. Kombinacija je zaista bezbroj, a svoj savršen sendvič možete složiti i pomoću našeg interaktivnog servisa za sendviče!.

Ali dosta priče, SLOŽITE SVOJU SAVRŠENU KOMBINACIJU i osvojite 15 poklon paketa Zvijezda majoneze!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:31