BEST OF VEGAN

WEB FOODIE: Ocjenjujemo gastro sadržaje na društvenim mrežama!

 Best of vegan Facebook page
Evo kako nam se svidio Best of vegan!

Opis

U opisu stranice stoji da je namijenjena korisnicima za dnevnu dozu inspiracije za veganska jela. Kako sam već jednom napomenula, ni mesojedi ne trebaju biti isključivi i na ovakvim stranicama super je pronaći ideje za odmor od mesa ili neki maštoviti prilog. Iako postoji na više platformi, Best of vegan najjači je na Instagramu, gdje ga prati 1,3 milijuna ljudi. Cijeli profil vrvi bojama, pregledavanje slika pravi je odmor za oči. Recepti su uglavnom za glavna jela, salate i slastice, obaveno bez mesa i životinjskih proizvoda.

Best of vegan Facebook page

Svidjelo nam se...

Predivne fotografije. Maštovita jela i jako detaljno opisani recepti. Neki su samo tekstualni, uz fotografiju, a tu i tamo se za neke može pogledati korak po korak izrada u videu. Budući da je stranica veganska, nas mesojede u receptima često podsjeti na neke zanimljive i fine namirnice koje zaboravimo. Neka jela su i jako banalna, poput plate voća, ali i takva objava podsjeti da je ponekad najjednostavnje jelo dobar izbor.

Nije nam se svidjelo...

U nekim je receptima popis namirnica jako dugačak, a mnogo ih je i prilično skupo. To se, naravno, odnosi na razne orašaste plodovi, organsko voće i povrće, fine začine... No, svaki se recept može prilagoditi dostupnim namirnicama.

Best of vegan Facebook page

Isprobano jelo

Batat punjen slanutkom. Fotografija me privukla, ali kad sam vidjela popis sastojaka i postupak izrade, malo mi se zavrtjelo u glavi. Izbacila sam veganske zamjene za sir, egzotične indijske začine i preuzela samo originalnu ideju, što je ispalo super.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:01