POTREBNO OSVJEŽENJE

WOLT, APLIKACIJA ZA NARUČIVANJE HRANE: Opcija koja vam napokon nudi kvalitetan ručak na poslu!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2019. u 12:37

Uz užurban radni dan, obaveze prije i poslije posla kao i nedostatak vremena za odlazak na kvalitetan ručak u restoran, hraniti se raznovrsno i kvalitetno na poslu postalo je pravi pothvat.

Što jesti za ručak? Vječno pitanje koje nas muči već nakon prve jutarnje kave. Danas, kada se sve više priča o važnosti zdrave, uravnotežene i raznovrsne prehrane ne želimo prehranu temeljiti na nezdravim namirnicama upitne kvalitete. Ipak, donedavno je opcija za kvalitetne obroke na poslu za vrijeme radnog vremena bilo jako malo. Restorani koji nude raznovrsna i zanimljiva jela nisu nudili dostavu, a često nemamo dovoljno vremena za izvojiti kako bi si priuštili odlazak u restoran i ručak tamo.

 

Što jedemo na poslu utječe na cijeli naš dan, pa samim time i na produktivnost. Teška, masna hrana spravljena od nekvalitetnih namirnica utječe na naše raspoloženje i energiju što direktno utječe na kvalitetu posla koju obavljamo nakon ručka.
Takve prehrambene navike odražavaju se na naš izgled ali i kako se osjećamo. Ako ste na poslu umorni i iscrpljeni od početka radnog dana, poslije ručka bi najradije odrijemali znači da vam nedostaje energije i da je vrijeme za promjene u prehrani. Zdrava, uravnotežena i raznovrsna prehrana od presudne su važnosti za naše psihičko i fizičko zdravlje. Suvremeni način života nam nažalost često oduzima potrebno vrijeme, ali i volju da se hranimo pravilno, no možda nismo dovoljno svjesni koliki je značaj prehrane za naše zdravlje.

Naporan raspored i mnoštvo poslovnih ali i privatnih obaveza ne ostavljaju puno vremena za pripremu hrane dan prije, pa se naručivanje hrane nameće kao jedina i najpraktičnija opcija.

Krajem prošle godine, na hrvatskom tržištu pojavio se Wolt koji je donio toliko potrebno osvježenje. Wolt nudi opciju naručivanja hrane iz restorana koji se nalaze u radijusu od četiri kilometra, a naručujete je preko weba ili preko iOS i Android aplikacije. Minimalni iznos za dostavu je 60 kuna, a cijene jela su kao u restoranima, no plaćate i cijenu dostave koja ovisi o udaljenosti. Ona može biti od 12 do 22 kune, a plaćanje je isključivo karticom. Dodatna pogodnost je  mogućnost da preko aplikacije pratite gdje se u kojem trenutku nalazi vaša hrana. Što dodatno olakšava planiranje vremena za ručak.

Na popisu restorana su neki koji inače u pravilu nemaju dostavu, poput restorana Burger Bar, Bikers Food Factorya, Curry Bowla, Pivnice Medvedgrad, Time Restaurant, Veganšpek bistro and bara i brojni drugi. Wolt je započeo svoje poslovanje 2015. godine i ponosi se time što je u vrlo kratkom vremenu aplikacija postala najbolje ocijenjena platforma na Google play store-u u području dostave hrane. Također, 2015. Godine Američki tehnološki div Apple Woltu je dodijelio nagradu za najbolji dizajn aplikacije.

Izdvajamo

Iz drugih medija