ŠTO ZA RUČAK?

PROVJERENI RECEPTI: Niže temperature su nas podsjetile na ova jela koja volimo i danas ih pripremamo!

Osam odgovora na vječno pitanje!
 Neja Markičević / HANZA MEDIA

Donosimo vam osam provjerenih recepata za najbolji vikend ručak!

Confit od patke

Zagreb, 240217. 
Kuhar Pantelija Pekic iz Gastronomada priprema confit od patke.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media

Svinjska rebarca s hrskavim kockicama krumpira

Svinjska rebarca s hrskavim kockicama krumpira
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Patka punjena mlincima

Zagreb, 021115.
Savska.
Kulinarski studio Majstor kuhar.
Jela za Martinje sa chefom Brankom Ognjenovicem.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media

Pikantna piletina s kuhanim krumpirom

Zagreb, 250914.
Jela od krumpira.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media

Teleće rolice sa šunkom i kaduljom

Veal saltimbocca.  Traditional dish with prosciutto and sage.
Getty Images/iStockphoto

Pileći zabaci à la Mate Janković s kalamata maslinama

Zagreb, 270218. 
Jela od piletine.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Šurlice s gulašom od junetine

Vrbnik, 160615.
Reportaza o Vrbnickim vinima.
Vrbnicke surlice.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media

Pileći osso bucco

Zagreb, 270218. 
Jela od piletine.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:02