ZASUČITE RUKAVE

DANAS ZA RUČAK: Nedjelja je kao stvorena za malo konkretnije recepture!

Zvonimir Ferina

Nedjeljni ručak u sebi ima neki svečanu konotaciju. Ne vezano za godišnja doba, na sam spomen nedjelje i ručka vezuju se i pojmovi obitelji, posluživanja nekog malo boljeg jela, druženja i zajedništva bar što se tiče kulture ovih prostora.

Zato pripremite pravu gozbu ove nedjelje!

Gulaš od divljači s domaćim njokima

Matija Turkalj
 

Pečenje od mlade divlje svinje s okruglicama od kruha

Zvonimir Ferina
 

Svinjska rebarca u BBQ umaku od amber pive, krumpir u foliji i salata

Zagreb, 230113.
Kuhari Tomislav Skunca Skuf i Dragan Dragojlovic Gaga pripremili su jela sa raznim vrstama piva od Psenicne, Amber, Tomislav i Leffe Blonde pivom.
Jela su pripremali u restoranu Rouzmarin baru Marina Medaka u kojem i gostuju petkom kada rade tematske kuharske vecere.
Na slici: Svinjska rebrica u BBQ umaku od amber pive, krumpir u foliji,salata.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media
 

Punjene lignje

Indoor shot sea food on plate.
Getty Images/iStockphoto
 

Svinjska potrbušina s domaćim pestom i pečenom bučom

Odra, 071216.
Ivana Lackovica Croate 14.
Priprema novogodisnjeg rucka sa chefom Christianom Misiracom.
Na fotografiji: glavno jelo.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA
 

Izdvajamo

Iz drugih medija