Zbog njih ne morate satima razmišljati o tome što ćete pojesti - sada. A ono što je još bolje, možete ih iskoristiti u pripremi novih jela koja će biti čak i bolja od originala. Ako ostatke planirate jesti takve kakvi jesu, važno je znati nekoliko pravila podgrijavanja. Pizzu uvijek podgrijavajte poklopljenu, u juhu dodajte pola šalice vode i zagrijte je na štednjaku 10- ak minuta. Ako ste meso pripremili u velikim komadima, kada ga budete željeli podgrijati, izrežite ga na manje komade i podgrijte u tavi. Pečeno povrće grijte u pećnici uz dodatak maslinova ulja, a tjesteninu na štednjaku uz dodatak vode. Složence uvijek prekrijte masnim papirom i zagrijte ih u pećnici, a ribu i morske plodove na niskoj temperaturi, od oko 100 stupnjeva. Ako ste pak naumili od ostataka pripremiti nova jela, evo nekoliko ideja koje će se razgrabiti s vašeg obiteljskog stola.
DANAS RUČAM
(DOBRE IDEJE) OSTACI BOLJI OD GLAVNOG JELA: Ako mislite da ostaci nisu ni sjena jučerašnje večere ili današnjeg ručka, varate se!
Ostaci su daleko od komada hrane kojih se želimo riješiti. Ako mislite da ostaci nisu ni sjena jučerašnje večere ili današnjeg ručka, varate se.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?