ZA NAJBOLJA DRUŽENJA

Domaći nachosi s umakom od malidžana

 Getty Images/iStockphoto
Najfinije meze!

Za nachose:

1 pakiranje tortilja
sol
papar
maslinovo ulje

Protvan obložite papirom za pečenje. Tortilje narežite na osmine u obliku trokutića i poredajte ih na protvan. Posolite i popaprite te prelijte s malo malsinova ulja. Pecite na 180 stupnjeva dok ne dobiju zlatnu boju. Izvadite ih i ostavite da se ohlade.

Fresh ingredients for homemade guacamole (avocado, tomato, salt) on background. top view. Healthy food background with space for text.
Getty Images/iStockphoto

Za umak:

1 teglica malidžana
šaka naribanog parmezana
malo svježeg bosiljka
2 režnja češnjaka
100 grama mljevenih pinjola
sok jednog limuna

Pomiješajte malidžano, naribani parmezan, protisnuti češnjak, nasjeckani bosiljak, mljevene pinjole i limun. Sve dobro promiješajte i u ovaj umak umačite domaće nachose!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:26