NOVI RECEPTI - KOOHAČA

ISKORISTITE IH DOK IH JOŠ IMA: Maline obožavamo, a ovaj put smo od njih i ricotte napravili sočnu tortu!

Zagreb, 140918. Recepti za prilog Koohaca magazina Dobra hrana.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Koohača je novi video specijal Dobre hrane u kojem donosimo jednostavne, a sezonske i zanimljive recepte. Isprobajte ovaj i javite nam dojmove!

 

Trebat će vam:

100 g glatkog brašna
100 g oštrog brašna
130 g šećera
1 prašak za pecivo
3 jaja
200 g ricotte
malo ekstrakta vanilije
120 g maslaca
1 mjerica smrznutih malina

Zagreb, 140918. Recepti za prilog Koohaca magazina Dobra hrana.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA
 

Priprema:

Pomiješajte brašno, šećer, sol i prašak za pecivo. Pomiješajte jaja, ricottu, vaniliju i otopljeni maslac. Spojite ove dvije smjese. Lagano umiješati maline. Pecite na 180 stupnjeva oko 50 minuta.

Izdvajamo

Iz drugih medija