PROVJERENI RECEPTI

JEDE NAM SE NEŠTO NA ŽLICU: Recepti za tri ćušpajza koja dižu iz mrtvih!

Zagreb, 160817.
U restoranu Kod Pere pripremaju za gablec varivo od buce i fasirance.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

Ako vas je obuzela želja za nečim što bi vam mama skuhala, na pravom ste mjestu. Za vas imamo par prijedloga ukusnih ćušpajza, maneštri i variva koji uvijek pogađaju blizu srca.

Maneštra od ječma i boba

Biljana Gaurina / HANZA MEDIA
 

Varivo od poriluka sa suhim rebarcima

 

Faširanci i ćušpajz od buče

Zagreb, 160817.
U restoranu Kod Pere pripremaju za gablec varivo od buce i fasirance.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media
 

Izdvajamo

Iz drugih medija