BRZI RUČAK

NAJDRAŽE MINIJATURE: Bruschette s mozzarellom, rajčicama i avokadom

Bruschetta with tomatoes and avocado on rustic wooden cutting board. Delicious snack or appetizer to wine
Getty Images/iStockphoto

Jendostavno rješenje za vruće dane!

Isjeckajte što sitnije češnjak (2-3 režnja), stavite na maslinovo ulje i lagano pirjajte uz neprestano miješanje dok ne dobije zlatnu boju. Kad se malo ohladilo, prelijte time isjeckane cherry rajčice (10-12 komada), avokado, svježi bosiljak (5-6 većih listova) i mozzarellu (cca 30-40 g), te dodajte aceta balsamica ili jabučnog octa. Popaprite i dodajte malo soli. U tavi u kojoj ste pripremali češnjak, dodajte još malo ulja i zapecite kruh s obje strane dok se ne zarumeni. Kad se ohladi, stavite nadjev.

Izdvajamo

Iz drugih medija