OMILJENA TJESTENINA

Pappardelle s brokulom

Pappardelle with broccoli and cheese

Obožavanje pašte!

Trebat će vam:

1 manji luk
2 češnja češnjaka
pola dcl maslinovog ulja
200 g pappardella
pola glavice brokule
2 žumanjka
1 velika šeflja vode od kuhanja tjestenine
sol
papar
100 g parmezana

 

Pappardelle with broccoli and cheese 

Na maslinovom ulju prepržite sitno nasjeckani luk. Kada postane proziran, dodajte mu protisnuti češnjak. Podlijevajte ga vodom kako bi se u potpunosti raspao. Na njega dodajte sitno nasjeckanu i blanširanu brokulu. Pappardelle skuhajte u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Brokuli dodajte tjesteninu, vodu od kuhanja i pomiješani parmezan, žumanjke, sol i papar. Na vrh naribajte listiće parmezana.

Izdvajamo

Iz drugih medija