Pečena piletina i dip od paprika i badema

Zagreb, 180815.
Paprike i jela od njih pripremila ja urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Za dip od paprika:

4 rog paprike
1 češanj češnjka
1 žlica badema
limunov sok
sol, papar
maslinovo ulje

Zagreb, 180815.
Paprike i jela od njih pripremila ja urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media
 

Priprema:

Sve sastojke izradite u blenderu da dobijete gusti kremasti dip ili umak. Piletinu ispecite pa ju poslužite s pripremljenim dipom, čipsom od krumpira i salatom od paprike, mrkve i zelene salate. Začinite octom po izboru i maslinovim uljem.

Izdvajamo

Iz drugih medija