FULIRANJE NA MORU

POSEBNE PUNJENE PAPRIKE: Recept za ljetni klasik otkrio nam je poznati chef!

 Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA
U Tisnom kuhaju konobe Opat i Boba, restorani Prova i Tereža te Ante Pižić iz Skipper’s Cluba Arka i Marko Palfi iz Gardena

Ljetna varijanta zagrebačkog Fuliranja uskoro otvara vrata u The Garden Resortu u Tisnom. Od 1. do 4. kolovoza počinje ljetni festival Fuliranje na moru. Uz to što će na cjelodnevnoj zabavi nastupiti 12 poznatih hrvatskih bendova, glazbenika i DJ-a, Garden Resortom širit će se neodoljivi mirisi spize za koju će se, u popup aranžmanu, pobrinuti jake lokalne gastro snage. Među njima su konobe Opat i Boba, restorani Prova i Tereža, uz Antu Pižića iz Skipper’s Cluba Arka Skradin i Marka Palfija iz Gardena, koji će pripremati lokalne i fusion specijalitete. Plivanje u ritmu muzike za ples, guštanje u gastrodelicijama i zabava od podneva do zore (12 - 2 sata) - sve to očekuje vas na ljetnom izdanju Fuliranja na moru u Tisnom. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Ticketshop ili prilikom rezerviranja smještaja, a više informacija o festivalu naći ćete na njihovoj službenoj stranici. Među jelima koja će nuditi na Fuliranju na moru mi smo za vas odabrali ona s ribom pa ih - ako uspijete nabaviti sve potrebne namirnice - možete isprobati i kod kuće. Ako vam, pak, nije lako doći do, primjerice, sabljarke ili suhe ribe, možda vas ovi recepti nadahnu i potaknu na alternativne varijante. A kako to rade majstori, ipak dođite provjeriti u Tisno.

Tuna burger

-SPECIJAL DOBRA HRANA-
Murter, 180719.
Za Dobru hranu jela od chefova Marka Palfija i Vjeka Basica koja ce se raditi na nadolazecem festivalu Fuliranje na moru.
Na fotografiji: Jelo od Marka Palfija.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

Arancini od sušene ribe i šalša od pomidora

-SPECIJAL DOBRA HRANA-
Murter, 180719.
Za Dobru hranu jela od chefova Marka Palfija i Vjeka Basica koja ce se raditi na nadolazecem festivalu Fuliranje na moru.
Na fotografiji: Jelo od Vjeke Basica.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

Focaccia s maslinama, sabljarka, marinirani komorač i dressing od gorušice i agruma

-SPECIJAL DOBRA HRANA-
Murter, 180719.
Za Dobru hranu jela od chefova Marka Palfija i Vjeka Basica koja ce se raditi na nadolazecem festivalu Fuliranje na moru.
Na fotografiji: Jelo od Vjeke Basica.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

Paprike punjene tunom

-SPECIJAL DOBRA HRANA-
Murter, 180719.
Za Dobru hranu jela od chefova Marka Palfija i Vjeka Basica koja ce se raditi na nadolazecem festivalu Fuliranje na moru.
Na fotografiji: Jelo od Marka Palfija.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:20