JEDNOSTAVNO I BRZO

RECEPT DANA: Kremasta tjestenina sa špinatom i gorgonzolom

Brzi ručak!

Trebat će vam:

1 pakiranje gorgonzole
250 g penna ili neke druge tjestenine
300-400 g špinata
1-2 češnja češnjaka
2,5 dcl vrhnja za kuhanje
maslac
maslinovo ulje
sol
roza papar

Na mješavinu maslinova ulja i maslaca staviti na listiće narezan češnjak, tek koju sekundu da pusti miris, dodati nasjeckanu gorgonzolu i špinat koji će vrlo brzo povenuti pa sve preliti vrhnjem i dobro promiješati da se gorgonzola skroz rastopi. Posoliti ako je potrebno. U pripremljeni umak staviti skuhane penne i posuti roza paprom.

Svidio vam se naš recept? Isprobajte ih još!

Šest brzinskih recepata za tjesteninu

Pet tjestenina na koje nećete potrošiti više od 30 minuta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 01:55