GENERACIJA Y

RECEPTI KOJE BI SVAKI MILENIJALAC TREBAO ZNATI NAPRAVITI: Ako imaš više od dvadeset godina, ova jela svakako trebaš znati skuhati!

Zagreb, 270218. Jela od piletine.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Znate li sve ovo skuhati?

Studija ''Ethics on the go'' je pokazala kako milenijalci zapravo pozitivno utječu na industriju hrane i pića jer pažnju posvećuju načinu na koji je hrana koju jedu proizvedena, a isti visoki standard apliciraju i na hranu koju jedu ''s nogu''. Za sve one milenijalce koji umjesto hrane s nogu radije biraju domaće pripremljen obrok, donosimo 20 recepata koje jednostavno moraju znati pripremiti!

Šalša

Marko Miščević
 

Pileći zabaci

Zagreb, 270218. Jela od piletine.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Burger

Jarun Zagreb 27042018
BURGERI
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Gulaš

 

Mesne okruglice

Tjestenina s mesnim okruglicama

Pire krumpir

Mashed potatoes and raw potato in the basket. style rustic.selective focus

Guacamole

Jarun Zagreb 27042018
BURGERI
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

Brownies

Ana-Marija Buić

Cheesecake

New York Cheesecake
Getty Images/iStockphoto

Pečeno pile

Marko Miščević

Juha od rajčice

Zagreb,250816.
Nastasja Petric kuha zdravu hranu za buduce mame i djecu.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Omlet

Pizza

Zagreb, 260118. Pizze iz kucne radinosti.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Mesna štruca

meatloaf,egg, food
Getty Images/iStockphoto

Quiche Lorraine

Traditional French Quiche Lorraine with Cheddar, Camembert, bacon and eggs
Getty Images/iStockphoto

Lazanje bolonjez

Lasagna bolognese. Typical homemade fresh green pasta cooked in oven.
Getty Images/iStockphoto

Banana bread

Rižoto

Zagreb, 220917. U klubu Gastronomada pripremala su se jela s namirnicama i zacinima koje je donio Francuz Francois Louyot.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media

Omiljeni jesenski rižoto - onaj s vrganjima.

Pečenke

Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
CROPIX

Jela od ostataka

Marko Miščević

Izdvajamo

Iz drugih medija