Sendvič s paprikama, kozjim sirom i rikulom

Zagreb, 180815.
Paprike i jela od njih pripremila ja urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Zagreb, 180815.
Paprike i jela od njih pripremila ja urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media
 

Priprema:

Crvene, žute i /ili zelene paprike ispecite na roštilju ili na grill tavi. Patlidžan ogulite pa također ispecite na grillu. Posolite povrće i pokapajte maslinovim uljem. Na tanjur prvo stavite plošku patlidžana, malo svježeg bosiljka i mažurana, pa malo sira, zatim rikulu pa komad pečene paprike i redajte dok vam se sendvič ne učini dovoljno obilan za jedan obrok. Lagano popaprite, jedite toplo ili hladno.

Izdvajamo

Iz drugih medija