Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 60 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 3 crvena grejpa
- 1/2 šalice maslinova ulja
- 1/3 šalice meda
- 400 ml jogurta
- 0,3 dcl Camparija
Priprema
1. korak
Ogulite grejp i po želji odstranite većio dio bijelih korica (u protivnom će sladoled biti prilično gorak). Sameljite grejp s maslinovim uljem u blenderu, dodajte jogurt i med pa još kratko izmiksajte.
2. korak
Dobro ohladite smjesu prije nego što je ulijte u sladoledomat.
Pred kraj miksanja u sladoledomatu u smjesu dodajte i Campari. Još kratko miksajte pa izlijte u plastičnu posudu i stavite u zamrzivač na sat vremena. Poslužite dok još nije sasvim smrznuto, kao hladnu kremu ili kao osvježavajući zimski sladoled nakon teškog jela.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....