200 g digestive keksa
100 g maslaca
300 g krem sira
100 g šećera u prahu
naribana korica jednog neprskanog limuna
paket instant želatine
250 ml slatkog vrhnja
paket malina
100 g smeđeg šećera
Sameljite kekse. Otopite maslac pa ga pomiješajte s keksima. Dobivenom smjesom obližite dno okruglog kalupa. Nemojte ga stavljati u hladnjak, jer će postati pretvrdi. Mikserom izradite krem sir sa šećerom i dodajte limunove korice. U drugoj posudi istucite čvrsti šlag. U krem sir mikserom umiješajte instant želatinu. Pjenjačom umiješajte šlag i dobivenu smjesu stavite na podlogu od keksa. Sve stavite u hladnjak na najmanje 4 sata, a najbolje preko noći. U posudu stavite maline i šećer. Kuhajte na laganoj vatri dok se sok ne reducira, odnosno dok masa ne postane gusta poput pekmeza. Pustite da se ohladi. Kolač poslužite preliven kremom od malina.