DANAS KUHAM

SUBOTNJI MENI: Predjelo, glavno jelo i desert za najbolji subotnji ručak ikad!

Zagreb, 250917.
Restoran Okrugljak i njihova ekipa pripremili su jela od zagorskog purana; salata s puricom; pecena purica s povrcem; rolada od purice s bundevom i peceni pureci batak s zabatkom s gljivama.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Jesenska salata od mariniranih purećih prsa s bučom i vrganjima.

Prava domaća klopa!

Vikend je savršeno vrijeme da pripremite malo konkretnija jela, u više slijedova. Ako ste se zaželili prave domaće zafrigane juhe, purice i sočne torte, ovo je meni za vas. Okupite se oko stola i uživajte u dobroj hrani!

PREDJELO: Zafrigana juha

Matija Turkalj
 

GLAVNO JELO: Marinirana pureća prsa s bučom i vrganjima

Zagreb, 250917.
Restoran Okrugljak i njihova ekipa pripremili su jela od zagorskog purana; salata s puricom; pecena purica s povrcem; rolada od purice s bundevom i peceni pureci batak s zabatkom s gljivama.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Jesenska salata od mariniranih purećih prsa s bučom i vrganjima.

 

DESERT: Torta od krušaka

Marko Miščević
 

Izdvajamo

Iz drugih medija