UŽIVAMO U MALIM ZALOGAJIMA

NAUČITE KAKO SLOŽITI ULTIMATIVNU PLATU: Dobre ideje koje će spasiti vaša druženja!

 Marko Miščević
Za zalogaje najvažnije je pripremiti nešto što se može jesti s nogu, a eksperimentiranje je uvijek dobrodošlo

Ako imate ostataka mesa ili povrća od ručka, slobodno ih iskoristite. Mi se se ovoga puta odlučili za pripremu ražnjića, bruschetta i ultimativne plate koja vrišti raskoš i bogatstvo!

Marko Miščević

Bruschette trebaju odisati bojama, a ove naše čine upravo to!

Marko Miščević /

Na ražnjiće smo naboli slatko grožđe, dimljenu slaninu i cheddar. Spojili smo kruške s pršutom i sirom s plemenitom plijesni. Vole se i kuhani tortelini, sušene rajčice i pesto od bosiljka. Zapekli smo sušene marelice i dimljenu slaninu. Na predzadnji smo naboli jabuku, ukiseljenu ciklu i brie sir, a na posljednji cherry rajčice, mozzarellu, bosiljak i masline.

Marko Miščević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 06:11