SPONZORIRANI SADRŽAJ

ZDJELA PUNA FINE SALATE: Nabavite radič, kruške i parmezan te napravite ovu ukusnu salatu!

    AUTOR:
    • Sponzorirani sadržaj

  • OBJAVLJENO:
  • 24.12.2018. u 12:25

Prva asocijacija na salatu nam je svima vjerojatno puna zdjela zelene salate, no zapravo salata može biti zdrav i cjelovit obrok!

Naročito je zanimljivo kad se potrudite kuhati u skladu s ritmom sezone i kad kombinacije gradite na temelju onoga što nudi tržnica. Iskoristite blagodati zime pa u svoje salate ubacite sve divote koje se nude, a mi smo se odlučili za radič, kruške i parmezan!

 

Trebat će vam:

1 kruška
15 g maslaca
100 g baby špinata
100 g gorkog radiča
100 g matovilca
50 g usitnjenih oraha
15 g parmezana
1 žličica Vegeta Maestro bosiljka
1 žličica Vegeta Maestro kopra
1 žličica krupne soli
2 žlice maslinova ulja
2 žlice aceta balsamica

Biljana Bilvajs / HANZA MEDIA
 

Priprema:

Krušku izrežite na tanke ploške i sotirajte na maslacu kojih pet minuta. U zdjelu za salatu stavite baby špinat, matovilac, radič, usitnjene orahe, na listiće narezan parmezan i krušku. Začinite bosiljkom, koprom, solju, maslinovim uljem i acetom balsamicom. Sve dobro promiješajte i poslužite!

Izdvajamo

Iz drugih medija