UKLJUČI SE U NAGRADNU IGRU!

USKRS DOLAZI RANIJE: Dobra hrana ti poklanja 11 poklon bonova u Sparu!

Svi koji volimo dobru hranu imamo neke datume u kalendaru istaknute crvenom bojom koji se ne propuštaju. Nešto kao purica i mlinci za Božić, pečenje krafni u veljači, čekanje nove pošiljke špeka od svojih iz Slavonije, čekanje još jedne pošiljke od svojih sa mora, branje prvog proljetnog povrća i voća, otvorena sezona nošenja kratkih rukava i umrljanih prstiju od trešanja. Ali ništa nije kao uskršnji doručak.

I zato smo vam ovaj Uskrs odlučili učiniti još boljim ili lakšim tako što vam zajedno sa Sparom darujemo 11 poklon bonova u vrijednosti od 300 kuna. Svaki dan donosimo vam jedan uskršnji recept, savjete kako ih napraviti da vas čak i svekrva pohvali te mogućnost da osvojite poklon bon.

Princip je sljedeći:

Svaki dan imamo nagradno pitanje na koje točno odgovoriš te uneseš svoje osobne podatke tako da te možemo kontaktirati u slučaju dobitka.

Kad krećemo?

Sutra! Natječaj se sastoji od 11 krugova i svaki traje od 11 sati jednog dana do 11 sati sljedećeg. Uključiti se možeš najkasnije do 16. travnja u 11 sati, a sudjelovati možeš jednom po svakom krugu.

Dobitnici

Svaki dan izvlačimo jednog sretnika, a njegovo ili njezino ime i prezime objavimo sljedećeg dana na našem webu i Fejsu. Detaljnija pravila pronađi ovdje.

UKLJUČI SE!

Želimo ti bogati uskršnji stol, ti pogledaj kakav je naš i igraj se s nama!

Puno osmjeha, mladog luka, dragih ljudi, sočne šunkice i sreće želi ti Dobra hrana!

Dobitnici nagradnog natječaja su:

Dobitnici su:

  1. Maja Trgovac
  2. Vatroslav Petrović
  3. Sandi Fabjanović
  4. Zorana Kvesić
  5. Biljana Škrbina
  6. Dina Lukač
  7. Albin Vrbanić
  8. Radmila Jurković
  9. Ana Kukučka
  10. Valter Srdoč
  11. Tina Andabaka

Čestitke :)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:18