Ana Mihalić
LUKSUZNI MAGAZIN

Pogledajte tko je sve stigao na Gloria GLAM party u Laubi: Ivana Paradžiković bila je zvijezda večeri

Na velikom partyju povodom novog broja luksuznog magazina Gloria Glam, u zagrebačkoj Laubi okupili su se brojni poznati, a među njima i zvijezda s naslovnice - urednica i voditeljica Ivana Paradžiković.

U zagrebačkoj Laubi predstavljen je novi broj magazina Gloria Glam koji od sada nosi novo ruho, a kao prvo lice novog izdanja zablistala je urednica i voditeljica Ivana Paradžiković koja je potpuno iskreno progovorila o ljubavi, životu i slavi. Novi broj predstavila je urednica Glorije Glam Vedrana Čarapović Propadalo, a u listanju 250 stranica luksuznog magazina uživali su i brojni poznati.

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Davor Matota / Vedrana Carapovic Propadalo i Ivana Paradzikovic i Ana Hanzekovic
Davor Matota
Urednica Glorije Glam Vedrana Čarapović Propadalo, zvijezda naslovnice Ivana Paradžiković i članica Uprave Hanza medije Ana Hanžeković

promocija Gloria Glam / Lauba / Zagreb 15.04.2019. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurović

- Želim se zahvaliti cijelom kreativnom timu, ali posebno Vedrani jer sam napokon potpuno prirodna na jednoj naslovnici: s pjegicama i borama koje su dio mene - izjavila je Ivana Paradžiković, zvijezda novog broja Glorije Glam, i otkrila kako je na iskreni intervjuu pristala bez mnogo razmišljana, u roku od minute.

Na glamurozan party u Laubi stigao je komičar Ivan Šarić sa zaručnicom Koranom Gvozdić, poduzetnica i bivši model Ljupka Gojić Mikić, influencerice Rita Rumora i Nika Matić, dizajnerice Matija Vuica, Aleksandra Dojčinović i Kristina Burja te modni dvojac ELFS, kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy te mnogi drugi, a svi su se željeli fotografirati sa zvijezdom naslovnice - Ivanom Paradžiković.

Linker
11. travanj 2024 09:10