HRVATSKI MAĐIONIČAR

Luka Vidović u ludilištu Luda kuća održao "Magic show za cijelu obitelj"

Vidoviće je u godini svoje 20. obljetnice bogate karijere svim ljuditeljima magije priredio nezaboravnu interaktivnu predstavu
Luka Vidović
 Filip Popović

Hrvatski mađioničar Luka Vidović nakon više od godinu dana pauze pred ispunjenim je ludilištem Lude kuće održao mađioničarski show za cijelu obitelj naziva "Magic show za cijelu obitelj".

Vidoviće je u godini svoje 20. obljetnice bogate karijere svim ljuditeljima magije priredio nezaboravnu interaktivnu predstavu te svojoj publici pokazao neke od najvećih tajni magije.

"Jako sam sretan što sam nakon dugo vremena uspio osjetiti uzbuđenje i veselje pred nastup. Obožavam raditi u Ludoj kući, to mi je zaista najdraže kazalište na kugli zemaljskoj, a i šire. Bilo je puno smijeha, trikova, zabave i interakcije s publikom, što mi je u ovom periodu najviše nedostajalo", rekao je Vidović povodm nastupa.

image
Luka Vidović
Filip Popović

Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Vidovićeva bogata karijera, osim mnogobrojnih nastupa i predstava, bogatija je i za dvije inozemne suradnje.

"Masters of Illusion", najpoznatiji svjetski mađioničarski show koji okuplja najbolje mađioničare svijeta, Luku je uvrstio među svoje odabrano duštvo te mu uputio poziv na sudjelovanje u spektaklu koji svake godine prate milijuni ljudi dijem cijelog svijeta.

image
Luka Vidović s pomoćnicom Lanom
Filip Popović

"Masters of Illusion" pokrenut je 2000. godine, kada je po prvi put na velikoj pozornici Magic Castle u Kaliforniji okupio tadašnje najpoznatije mađioničare iz cijelog svijeta. Maštoviti performansi oduševili su publiku i zasluženo dobili svoje mjesto u programu američkih Pax TV i MyNetwork TV.

Uz to, Vidović je dobio i poziv Penna Jillettea te Raymonda Josepha Tellera, renomiranog mađioničarskog dvojca Penn & Teller, za sudjelovanje u showu Fool Us, jednom od najjačih mađioničarskih showova na svijetu.

image
Luka Vidović
Filip Popović

Ovoga ljeta Vidovića očekuju predstave prepune zabave i smijeha po Istri i Umagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:54