Četiri razloga zašto odabrati Hörmann garažne motore

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 08.05.2020. u 12:12

1. Vrhunska tehnologija s jamstvom kvalitete

 

Nove serije garažnih motora Hörmann krasi moderan dizajn i tehnološki napredne funkcionalnosti poput Bluetooth upravljanja i mogućnosti spajanja s sustavom pametne kuće. Daljinsko upravljanje vratima garaže pomaknuto je na valove bežične internetske mreže, bez potrebe za klasičnim daljinskim upravljačima i s mogućnošću kontrole, čak i kad niste u blizini vaše kuće. 

 

2. Sigurnost i raspon rada daljinskih upravljača

 

Sigurnost prijenosa koda, zaštićeno 128Bit-nom eknripcijom, onemogućit će da bilo tko preuzme ili kopira kod vašeg daljinskog upravljača. Hörmann daljinski upravljači na jedinstven način komuniciraju s motorom, prenoseći svaki put novu izmjeničnu kombinaciju brojeva. Jednom odabran i unešen kod sigurno se sprema unutar matične ploče motora, a daljinski kojim je motor kodiran, postaje master ključ. Klasični mali daljinski upravljači, s dvije tipke na otvorenom prostoru, mogu prenijeti kod do motora na više od stotinu metara.

 

3. Bluetooth upravljanje

 

Praktično i jednostavno - povoljno rješenje za sve vlasnike garaža koji dijele prostor s drugim ukućanima je Bluettoh upravljanje putem BlueSecur aplikacije. Jedan kontingent od čak pet virtualnih ključeva može vam biti dostupan po povoljnijoj cijeni od cijene za jedan klasični daljinski upravljač. Motori iz serije SupraMatic imaju standardno upravljanje ugrađeno u ploču motora, dok je kod modela ProMatic upravljanje dostupno uz nadoplatu. Preuzimanje aplikacije BlueSecur besplatno je za iOS i Android sustave za pametne telefone i tablete. Motori su standardno unaprijed opremljeni posebnim plug&play PBC sučeljem za upravljanje putem postojećeg sustava pametne kuće.

 

4. Besplatno produljeno jamstvo – najdulje u Hrvatskoj

Vrhunska tehnologija i dugugodišnje jamstvo može ići zajedno samo kod proizvođača koji je potpuno siguran u kvalitetu svojeg prozvoda. Važne mehaničke i elektroničke komponente motora, Hörmann proizvodi u vlastitim tvornicama i razvija na svojim testnim poligonima - tako da nema mjesta za propust. Motori SupraMatic i ProMatic dostupni su uz besplatno produljeno jamstvo od 5+3 godine, uz online registraciju proizvoda. Ovo jamstvo obuhvaća mehaničke i elektroničke kvarove pokrivene jamstvenim listom, a zamjena je moguća već kroz dva radna dana kod svih ovlaštenih distributera.

Najčitanije