NAGRADNI NATJEČAJ

D&D I SMEG VAS NAGRAĐUJU Pohvalite se svojim savršenim doručkom i osvojite kultni toster i kuhalo za vodu

 

Dobitnice nagradnog natječaja #smegdorucak su:

Marina Bošnjak Blažević, Zagreb

Sanja Pavičić, Kostrena

----------------------------------------------------------------------------

Kuhinja je jedna od glavnih prostorija našeg doma u kojoj provodimo većinu svog vremena. A s obzirom na takvu situaciju, sasvim je logično da biramo kvalitetne aparate koji će nam omogućiti uživanje u kuhinjskim akcijama, dok na odmet nije ni estetski segment. Kada spojimo dugovječnu kvalitetu, vrhunske performanse i prepoznatljiv dizajn, slobodno možemo reći kako brend SMEG dominira u toj kategoriji.


Svojim, danas već kultnim, minimalističkim dizajnom i razigranim bojama, SMEG aparati uljepšat će svaku kuhinju i pripremu hrane učiniti još zabavnijom. Također, svi znamo kako je doručak najbitniji obrok u danu i stoga vas darujemo s dvije odlične nagrade. Kako?

Vrlo jednostavno, fotografirajte svoj savršen doručak, ispunite obrazac i priložite fotografiju. Slobodno shareajte svoje fotkice na društvenim mrežama uz hashtag #smegdorucak i okušajte svoju sreću. Jedan sretni dobitnik ima priliku osvojiti pastelno plavi toster koji će se uklopiti uz svaku kuhinju, a drugi dobitnik osvaja kuhalo za vodu u nježno rozoj nijansi kako bi uvijek mogao uživati u savršenom čaju i kavi.

Natječaj traje od utorka, 9. travnja i završava u ponedjeljak, 15. travnja točno u ponoć. Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:49