POZNATI DOMAĆI BREND

Ferotehna – hrvatski predstavnik kupaonskog namještaja na svjetskom sajmu Cersaie 2018.

 

Internacionalna izložba Cersaie 2018. u Bologni okupila je više od 111.000 posjetitelja iz cijelog svijeta. S više od 900 izlagača iz gotovo 35 zemalja, "Cersaie" u Bologni pripada najvažnijim sajmovima svijeta. Ovdje se prikazuju svi najnoviji proizvodi i trendovi u keramičkom i sanitarnom sektoru, što uključuje: kupaonski namještaj, kupaonska ogledala, kade, keramičke proizvode, keramičke pločice, kamine, instalacijske materijale, sanitarne armature, sanitarne proizvode, saune, tuševe, sudopere, ...

Ferotehna je prepoznati hrvatski brend koji je predstavio svoju liniju Aquaart kupaonskog namještaja. Obiteljski posao koji je započeo ranih 90-ih godina danas je prerastao u tvrtku s preko 130 zaposlenih i tri vlastite hrvatske proizvodnje - kupaonskog namještaja, kada i tuš kabina te rasvjete.

Svakom projektu se pristupa individualno te rješava unaprijed definiranu problematiku koja može biti funkcionalne, tehničke ili pak socijalne prirode s fokusom na korisnika. S novim proizvodima naginje se minimalizmu s neutralnom paletom dekora i eksperimentira sa željeznim konstrukcijama kojima se prelazi u industrijski stil.

Za više detalja o proizvodima posjetite web stranicu www.ferotehna.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:40