BEZ "FROSTRACIJE“!

Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom

Ima li što neugodnije od debelog sloja leda na komadima hrane koja je izgubila svoj pravi okus? I nije li posve frustrirajuće čekati da se ta kugla leda otopi kako biste vidjeli jeste li iz zamrzivača izvadili ono što ste htjeli?

Koliko puta vam se dogodilo da zbog užurbanog tempa rada zaboravite na hranu i ne pojedete ništa cijeli dan? Konačno, kada stignete doma i radosno krenete prema zamrzivaču kako biste izvadili sastojke za pripremu omiljenog jela, dočeka vas kaos zamrznutog povrća, voća i mesa. Zatečeni debeli sloj leda na komadima hrane koju ste namjeravali pripremiti toliko je frustrirajući da bi ste najradije vrištali od muke. No, odlučite sačekati da se ta kugla leda otopi kako biste vidjeli jeste li iz zamrzivača izvadili ono što ste htjeli. Napokon, nakon što ste izgubili više od pola sata pokušavajući ukloniti led s namirnica, pripremite vaše jelo, otvorite bocu vina, sve si lijepo servirate i shvatite da je hrana koju ste upravo pripremili izgubila svoj pravi okus.

Najnovija NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima/zamrzivačima Gorenje staje na kraj takvim frustracijama! NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača, a zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus.

Uz to, NoFrost tehnologija sprječava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama – ladice će biti lijepo organizirane i uredne... A bez leda na vašoj hrani nestat će i vaše brige i frustracije!

BEZ LEDA

Zaboravite "frostrirajuće" nakupljanje leda na stijenkama zamrzivača. Od sada, bez čestog čišćenja i odleđivanja zamrzivača. Kao bonus, budući da nema nakupljanja leda, manja je i potrošnja električne energije.

BEZ LIJEPLJENJA

Teško je zamisliti više "frostrirajuću" stvar od zamrznute hrane koja je međusobno slijepljena. Intenzivo kruženje hladnog zraka sprječava stvaranje velikih gruda hrane.

VIŠE PROSTORA

Recite zbogom nakupinama leda koje smanjuju preglednost namirnica u vašem zamrzivaču i oduzimaju dragocjeni prostor. Od sada, uživajte u preglednosti zamrzivača bez "frostracije".

VIŠE SVJEŽINE

Inovativni sustav protiv nakupljanja leda održava hranu svježom i zdravom duži vremenski period. IonAir, MultiFlow 360° i DynamiCooling štite namirnice u hladnjaku od kvarenja, a vas od "frostracije".

Gorenje hladnjaci s NoFrost tehnologijom vode te u Rusiju!

U periodu od 18.04. do 15.05. kupite Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom i sudjelujte u nagradnoj igri, možda baš vi i vaša pratnja otputujete na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju!

Kako sudjelovati?

1. Kupi Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom u period od 18.04. do 15.05.2018.
2. Prijavi sudjelovanje u nagradnoj igri – ispuni obrazac na www.gorenje.hr
3. Spakiraj kovčege i čekaj izvlačenje!

Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine. Više informacija potražite na internetskoj stranici www.gorenje.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:31