PRIMA GRUPA

Hotel u Makarskoj Central Beach 9 opremljen je novim hrvatskim namještajem

 

Pri dizajniranju namještaja, želja Prime je osmisliti i ponuditi namještaj koji se može prilagoditi svim prostornim i estetskim zahtjevima, pa tako i turističkim objektima poput hotela. Za ovaj veliki projekt u Priminim pogonima je, prema željama i potrebama klijenta, proizvedeno više od 500 vrhunskih pojedinačnih komada namještaja, 22 moderne kuhinje po mjeri te namještaj za recepciju.

Kompletan hotel opremljen je Priminom Premium kolekcijom proizvoda koja spaja funkcionalnost, vrhunsku udobnost i estetiku te prvoklasnu kvalitetu proizvoda. Upravo tim značajkama, kao i povoljnom cijenom vodili su se Central Beach 9 hotelu.

Opremajući svoje smještajne kapacitete Priminim box krevetima i odgovarajućim madracima, u hotelu Central Beach 9 osigurali su kvalitetan odmor koji je ključan za potpuno zadovoljstvo svakog gosta.

„Projekt kompletnog uređenja hotela obuhvaća poman odabir namještaja izrađenog od vrhunskih materijala koji je postojan i izdržljiv, a opet funkcionalan i vizualno atraktivan. Gosti postaju sve zahtjevniji, očekuju potpun doživljaj i žele se osjećati opušteno i udobno, kao u vlastitom domu. Zato smo iznimno ponosni što je Primin namještaj prepoznat kao idealno rješenje za zadovoljenje potreba gostiju Central Beach 9 hotela. Primin namještaj uvijek je pametan odabir za opremanje turističkih objekata svih kategorija. “, istaknuo je Renato Radić, direktor Prima Grupe.

Prima Grupa je najveći proizvođač i maloprodajni lanac namještaja u Hrvatskoj i regiji. Ima 8 vlastitih proizvodnih pogona i razgranatu maloprodajnu mrežu od čak 63 salona, od čega 55 u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Zapošljava više od 1800 djelatnika. Primin namještaj su po kvaliteti prepoznali i kupci na zahtjevnom zapadnoeuropskom tržištu pa tako danas Primini proizvodi oplemenjuju domove u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Francuskoj, Austriji, Italiji i drugim zemljama.

Izdvajamo

Iz drugih medija