SAVJETI KOJI ZLATA VRIJEDE

Kako savršeno opremiti životni prostor? Donosimo vam najbolji namještaj koji možete kupiti već danas

Kod svakog opremanja doma potrebno je ispuniti određene uvjete kako bi se prostor maksimalno iskoristio i pritom pružio idealnu kvalitetu života

Svi želimo da naš dom bude lijepo i funkcionalno uređen te da se svi elementi u našem interijeru međusobno uklapaju. Ako i sami razmišljate o renoviranju stana ili se tek spremate na opremanje novoga, onda ste na pravom mjestu. Kako bismo vam pomogli da svoj stambeni prostor uredite najbolje što možete, donosimo vam najljepši i najprikladniji namještaj koji možete kupiti već danas.

Kako bi se bojama i modelom međusobni uklopili, komadi namještaja koje vam donosimo savršeno su kompaktni. Pa tako sjedeća garnitura modela Icaro ima poseban modularni sistem slaganja kutnih i linearnih varijanti s pomičnim naslonima, a možete ju savršeno ukomponirati s isto tako praktičnom foteljom Conca. Ova udobna moderna fotelja napravljena je od metala i kvalitetnog drveta.

S obzirom na stil i funkciju ove sjedeće garniture i fotelje, k njima se savršeno uklapa i krevet Diamante, model čistih ravnih linija i blago zakrivljenog uzglavlja koji dodatno daje na udobnosti. Osim toga, savršeno pristaje svima koji vole jednostavnost u svojoj spavaćoj sobi, a opet misle na funkcionalnost u prostoru. Imate li dovoljno mjesta u interijeru, ovaj krevet možete kombinirati zajedno s foteljom Natalie koja je pomalo minimalističkog dizajna. Ono po čemu se ova fotelja razlikuje od klasičnih modela jesu fleksibilni i prilagodljivi kotačići na prednjim nogama koji omogućavaju jednostavnije prenošenje u domu.

Tražite li udobnu fotelju za opuštanje nakon napornog dana, onda je ovaj model idealan za sve vaše potrebe. Fotelja Sound udobna je fotelja modernog dizajna na rotirajućem metalnom postolju. Opremljena je priključkom za reprodukciju glazbe i STEREO zvučnicima smještenima na uzglavlju, a uz fotelju je moguće naručiti i pripadajući tabure. Predivna fotelja Sound dostupna je u koži ili tkanini, različitih boja i uzoraka.

Zidne police modela Plice vizualno su savršene za svaki interijer, a njihove prozračne linije lako se uklapaju u stambeni ili eventualno poslovni prostor. Fleksibilni, samostojeći paneli savršeno pristaju svakom stilu uređenja, a ujedno su i iznimno funkcionalni što je samo još jedan plus. Naime, njihov sustav polica idealno je rješenje za svaki prostor zbog velikog raspona elemenata i mogućnosti slaganja. Otvoreni pretinci i ladice dostupni su u različitim dubinama te mogu imati različite sustave otvaranja. Također su dostupne i s podesivim TV panelom.

Garnitura Melpot punjena je guščjim perjem i memorijskom pjenom, modularna je i u velikom rasponu različitih elementa. Idealna je za sve prostorne veličine, točnije za male stanove zbog niskih naslona koji ne ometaju zid, ali jednako tako i za velike prostore zbog mogućnosti proširenja s velikm brojem elemenata. Ovo je idealna garnitura za vas ako volite igru boja i materijala u interijeru.

U kombinaciji s ovog garniturom savršeno će odgovarati i fotelja Margaret. Ovaj model elegantna je kombinacija masivnog drveta u koži i tkanini te je savršena za sve ljubitelje rustikalnog stila koji nikada nije izašao iz mode.

Krevet Onda ima prepoznatljivo uzglavlje koje mu daje izuzetnu udobnost i vizualni efekt cijelom prostoru, a dolazi sa spremnikom za stvari poput prekrivača, jastuka i sličnih stvari za koje često nema previše mjesta u sobi.

Zbirka Munari uključuje prilagodljive noćne ormariće te komode, pritom naglašavajući dinamiku te funkcionalnost. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala kombinirajući mramor i drvo.

Stol Phantom elegantan je stol izrađen u kombinaciji drveta i stakla. Dvije staklene ploče na stolu podupiru njeovu površinu te savršeno idu uz kolekciju stolaca za sjedenje Vesta koji interijeru donose jednostavnost i eleganciju.

Kuhinja IDEA je ikona elegancije, zavodljive kombinacije izvrsnog modernog dizajna kuhinje i ručno odabranih materijala. Strogost njezinih linija je omekšana glatkim detaljima, koji prenose osjećaj čvrstoće i izdržljivosti, što rezultira stilom koji je i izrazito suvremen i apsolutno bezvremenski.

Ne smijemo izostaviti ni kolekciju posuđa Cibblack, odnosno moderan pribor za jelo izrađen ručno iz smole i brušenog čelika. Da upotpune doživljaj tu su i staklene čaše Sospiro.

Sjedeća garnitura Selva privlačnog je izgleda, inspirirana čvrstoćom i snagom maslinovog drveta. Ovo je jedna od sve popularnijih modularnih garnitura s brojnim mogućnostima različitih kompozicija koja će se bez problema uklopiti u gotovo svaki stil uređenja interijera.

Kolekcija stolića Svevo u kombinaciji različitih materijala daje sofisticiran izgled te se lako uklapa u svaki interijer.

U kombinaciji s ovim stilom dolazi i Dolce Vita krevet. Ovaj model kreveta s retro glamurom i izuzetno udobnim uzglavljem vašu će spavaću sobu učiniti besprijekornom.

U kombinaciji sa spomenutim komadima namještaja savršeno ide fotelja Marlene dizajnirana za suvremeni način življenja inspirirana 19. stoljećem. Njezina je udobnost osigurana dubokim sjedalom i visokim naslonom za glavu, a ako ste ljubitelj čitanja i svoje slobodne trenutke provodite uz omiljeno štivo, onda je ova fotelja savršena za vas.

Stol Leggero elegantan je i profinjen. Geometrijske ravne linije s iznimno tankim okvirom i vrlo čvrstom strukturom idealne su za svaki interijer blagovaonice, bez obzira na to koji stil uređenja prevladava u prostoru.

Elegantno posuđe kolekcije Orlo dekorom savršeno pristaje spomenutom stilu uređenja. Naime, spomenuto posuđe je 'modelirano' antičkim tehnikama i pritom obrađeno završnom obradom za visoki sjaj.

Trosjed model Galaxy u dnevnom boravku predstavlja čak tri međusobno povezane dimenzije - suvremeni dizajn, inovaciju i modularnost. Kompozicija je moguća u velikom izboru elemenata kao kutna sjedeća garnitura, trosjed, dvosjed sa ili bez električnih mehanizama koji se laganim dodirom tipke aktiviraju u željeni položaj.

Fotelja model Logos kombinacija je suvremenog dizajna i udobnosti te se lako može kombinirati s drugim različitim komadima namještaja u domu.

Zidne police modela Plice vizualno su savršene za svaki interijer, a njihove prozračne linije lako se uklapaju u stambeni ili eventualno poslovni prostor. Fleksibilni, samostojeći paneli savršeno pristaju svakom stilu uređenja, a ujedno su i iznimno funkcionalni što je samo još jedan plus. Naime, njihov sustav polica idealno je rješenje za svaki prostor zbog velikog raspona elemenata i mogućnosti slaganja. Otvoreni pretinci i ladice dostupni su u različitim dubinama te mogu imati različite sustave otvaranja. Također su dostupne i s podesivim TV panelom.

Stol za blagovaonicu model Deck inspiriran je mediteranom i savršen je za kuhinju, ali i vanjske prostore poput terase ili većeg balkona.

Kolekcija Kendo obuhvaća namještaj s modularnim elementima koji se uklapaju u gotovo svvaki interijer. Sjedeća garnitura savršeno se kombinira sa sjedećom kutnom garniturom, a može se i samostalno kao sofa uklopiti u svaki dnevni boravak. Glavna karakteristika ove garniture prvenstveno je udobnost, ali i dojam visokog luksuza u prostoru.

Spomenuta kolekcija ne uključuje samo spomenutu sjedeću garnituru, već obuhvaća i stol za blagovaonicu, a toplina masivnog drveta i sjaj metala jedinstvena je te ujedno originalna interakcija različitih materijala.

Ne smijemo zaboraviti ni centralni stolić od različitih materijala drveta i visoko kvalitetnog čelika koji domu donosi određeni osjećaj vrhunskog dizajna i fuknkcionalnosti. Naime, čak i najmanji element u prostoru može napraviti značajnu razliku u cjelokupnom uređenju interijera.

Želite li saznati više o ponudi i cijenama namještaja, posjetite poslovnice trgovine namještajem Natuzzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:00