SEZONA PREUREĐENJA JE U TIJEKU

KERAMIČKE PLOČICE Budite ukorak s trendovima

Sezona preuređenja je u tijeku stoga je pravo vrijeme da pronađete keramičke pločice za svoj hodnik, kuhinju ili kupaonicu.

Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, s vama dijeli ljubav prema uređenju doma i lijepom dizajnu. Inspirirajte se trendovima za 2018. godinu i savjetima u galeriji koju nude.

Zemljane boje

Tonovi smeđe, tople sive ili terracote unose prirodnu toplinu i osjećaj ugode u prostor u kojemu boravite. Keramičke pločice iz palete zemljanih tonova nisu ograničene samo na klasičan ili rustikalan stil, izvrsno se uklapaju i u ostale, moderne stilove uređenja.

Patchwork

Upečatljiv detalj u vašem domu može biti patchwork koji hrabro kombinira najrazličitije dimenzije, boje i oblike. Nije važno je li mix geometrije, apstraktnih detalja, majolike ili marokanskog stila, na pločicama je i u 2018.!

Uzorak drva

"Drvene" pločice izvrstan su izbor za prostore koji ne podnose vlagu, lakše se održavaju i dugotrajnije su od prirodnog drva. Zbog vjerne replike boja, godova i reljefa, vrlo je teško uočiti razliku! Zahvalne su za kombiniranje s ostalim materijalima što vam omogućuje postizanje atraktivnog mix&match stila uređenja.

Crno-bijele pločice

Dojmljiva crno-bijela kombinacija odgovor je na bilo kakvu dilemu oko izbora keramičkih pločica. Crne i bijele pločice elegantni su modni klasik stoga nećete pogriješiti odaberete li ih u mat ili sjajnoj izvedbi, velikog ili malog formata.

Nesavršeno je privlačno

Ljepota prirodnih materijala u svom sirovom i nedovršenom izgledu vrlo često je osnova modernog i privlačnog interijera. Cement i dalje drži tron kao jedan od tri vodeća dizajna u keramici, a vjernost izvedbe na keramičkoj pločici duguje neograničenim mogućnostima digitalne tehnologije i reljefnoj površini.

I za kraj, mali savjet: konačan izbor pločica neka bude na vama, a prostor koji ćete njima urediti odraz vaše osobnosti!

Najnovije kolekcije keramičkih pločica možete vidjeti na službenim stranicama branda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:06