ZADOVOLJSTVO U PRIPREMI OBROKA

Kuhanje bez drame

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 17.10.2019. u 12:12

 

U svijetu gdje se sve vrti oko produktivnosti i učinkovitog upravljanja vremenom, ostati motiviran za kreiranje novih i uzbudljivih obroka svakoga dana može biti izazov. Iscrpljujući dan na poslu može nas demotivirati pa naručivanje hrane postaje sve češća opcija. Korištenjem Gorenje Simplicity uređaja možete stvoriti rutinu i otkriti zadovoljstvo u pripremi obroka.

 

Kada radite popis namirnica za kupovinu, otprilike imajte ideju kako će izgledati vaša jela kroz cijeli tjedan i nabavite namirnice prema tom planu. Kako biste izbjegli bacanje hrane koja se brzo kvari, budite sigurni da ju pravilno skladištite u kvalitetan hladnjak, koji ima odjeljak za kvarljive namirnice i produljuje njihovu svježinu. S AdaptTech i AirTech tehnologijom, Gorenje Simplicity hladnjak održava Vašu hranu svježom i punom hranjivih tvari duže vrijeme, bez obzira na to koliko puta otvarali vrata u pokušaju kreiranja ukusnog recepta. Nekoliko dana unaprijed možete pripremiti pečeno povrće  i držati ga u hladnjaku pa ga idućih nekoliko dana kombinirati s drugom vrstom mesa ili mahunarki. Zamrzavanje je također dobra opcija one dane kada vam se jednostavno ne da kuhati ili nemate energije volje za kuhanje cijelog obroka.

Ponekad odustanete napraviti obrok zbog napornog čišćenja pećnice? Zbog toga uređaji za pečenje s programom samočišćenja predstavljaju šlag na torti. Sve što trebate je malo vode kako bi se mast i mrlje omekšali. Tada se one mogu lako obrisati i vaš kuhinjski uređaj će izgledati kao nov – čak i ako stoji već duže vrijeme.

Moderni kupci traže kućanske uređaje koji će im pomoći uštedjeti dragocjeno vrijeme i ukloniti dio drame iz njihovih života. Zato je tu Gorenje Simplicity linija uređaja koje krasi elegantan dizajn, lako prilagodljive kontrole, automatizirani programi i izvrsna kvaliteta uz pristupačnu cijenu.