'Simplicity' filozofija

KUHINJSKI UREĐAJI VRIJEDNI PAŽNJE Lijepi? Da. Jednostavni? Da. Pristupačni? Da. Moderni? Da. Ovo su kuhinjski uređaji koje trebate!

Kolekcija Gorenje Simplicity hvali se čudesno lakim upravljanjem, adaptivnom tehnologijom, suvremenim dizajnom i izvrsnom vrijednošću. Ovi skladno dizajnirani uređaji prepoznatljivi su po svojim čistim linijama i minimalističkom dizajnu, uredno upakiranima u prokušani i provjereni "simplicity" stil. Elegantna crna ili bijela staklena dorada djeluje u savršenom skladu s čistim linijama ručki. Zajedno, one nam pričaju priču o prekrasnoj, funkcionalnoj simbiozi stakla i metala.

Simplicity kolekcija kuhinjskih uređaja uključuje suvremene pećnice, vrhunske ploče za kuhanje i kuhinjske nape, hladnjake s jedinstvenom adaptivnom tehnologijom, kao i samostojeće mikrovalne pećnice. Kolekcija Gorenje Simplicity nudi tehnološki napredne dizajnerske uređaje po izvanrednoj cijeni – jer plaćate samo ono što vam je uistinu potrebno. Lijepo. Jednostavno. Pristupačno.

Ova se kolekcija obraća svima onima koji žele dizajnirati svoj životni prostor na svoj način; koji uzimaju u obzir svoj vlastiti izraz i stil kao vrhunski prioritet; koji žele uređaje koji se mogu lako i besprijekorno uklopiti u dizajn prostora i onima čiji način života ima izvornu, jednostavnu poruku: to sam ja! Baš kao što i kolekcija Gorenje Simplicity ima svoju poruku: "nemojte se prilagođavati uređajima, neka se uređaji prilagode vama". Jednostavno.

Napredna adaptivna tehnologija. Tako jednostavna, tako po mom!

Na prvi pogled, uređaji kolekcije Gorenje Simplicity uvjeravaju svojim izvanrednim dizajnom i izvornim materijalima. Korisnici će biti posebno oduševljeni jednostavnim i logičnim rukovanjem sa samo jednim gumbom kojega podržava napredna adaptivna tehnologija. Najnapredniji uređaji Simplicity memoriraju vaše osobne postavke i namještanja programa te ih jednostavno nude prilikom sljedeće uporabe uređaja. Lagani dodir ili okret gumba dovoljan je vašim pametnim pomoćnicima da pozovu vaše omiljene postavke za kuhanje i pečenje. Simplicity uklanja potrebu donošenja mnogih odluka u svakodnevnom životu i daje vam više vremena za stvari u kojima uživate. Vrijedno svake lipe!

Prednosti:

Logičan izbor: Najčešće upotrebljavane i najprikladnije funkcije trenutno su dostupne – pomoću jednoga jedinoga gumba.

AdapTech: Napredni uređaji memoriraju osobne izbore i predlažu nam da ih upotrijebite i sljedeći put.

Odličan dizajn: Čiste linije, izvorni materijali i ergonomija omogućavaju integraciju uređaja u svaki dom.

Odlična vrijednost: Kako imaju dobru cijenu, ovi uređaji nude izravne uštede. Uz to, napredna tehnologija omogućava da ćete platiti samo ono što vam je zaista potrebno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 07:56