ZAGREBTOWER

Moderni uredi u samom srcu poslovnog Zagreba

 

U današnje moderno doba, kad dan nema dovoljno sati, često poželimo u blizini svog radnog mjesta imati sav potreban sadržaj - gastronomski kutak, prostor za uživanje u prvoj jutarnjoj kavi, prostrane i funkcionalne dvorane za održavanje sastanaka, fitness centar, trgovinu i još mnogo toga. Uredi oko kojih se nalazi sav potreban sadržaj uvelike skraćuju jurnjavu s jedne lokacije na drugu i tako smanjuju stres i osjećaj gubitka vremena. Smješten u samom centru zagrebačkog poslovnog središta Zagrebtower svojom bogatom ponudom nudi sav sadržaj koji je neophodan svakom zaposleniku današnjeg doba.

Zagrebtower na prvu oduševljava svojim modernim dizajnom, dok na drugu otkriva multifunkcionalnost svog unutarnjeg uređenja. Svojom prirodnom svjetlošću i visokom fleksibilnosti u uređenju prostora omogućuju da se uredi maksimalno prilagodi potrebama svojih zakupaca, neovisno o djelatnosti kojom se bave. U Zagrebtoweru su tako svoju poslovnu oazu pronašle velike firme, poput globalnih farmaceutskih i revizorskih kompanija, veleposlanstva i IT firmi. Moderne, manje firme također imaju priliku zakupiti prostor u Zagrebtoweru, u sklopu InstantOfficea, koji nudi kratkoročan zakup vrhunskih i potpuno namještenih manjih ureda te mogućnost korištenja soba za sastanke.

Ostatak prostora Zagrebtowera mudro je posložen te nudi sav sadržaj koji je neophodan za svakodnevno poslovno funkcioniranje, ali i za olakšavanje svakodnevnih privatnih obveza.

Upravo izvrsna lokacija, multifunkcionalnost prostora, ali i sav potreban sadržaj na jednom mjestu, čine Zagrebtower idealnim izborom za moderne urede u samom srcu poslovnog dijela Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:15