LUKSUZ U INTERIJERU

Najljepše ideje za uređenje kuhinje i blagovaonice iz snova

Kad je riječ o kuhinji i blagovaonici u domu, to su bez sumnje prostorije kojima je prilikom uređenja potrebno posvetiti posebnu pozornost

Bez obzira na to jeste li ljubitelj rustikalnog stila uređenja ili radije preferirate moderniji namještaj, jedno je sigurno - odabir odgovarajuće kuhinje i blagovaonice u potpunosti može promijeniti čitav izgled vašeg doma. Stoga je jako važno da odaberete one elemente koji se izgledom, dimenzijama, ali i funkcijom uklapaju u vaš prostor.

KUHINJE
Volite moderno?

Ako je vaš stan uređen u modernijem stilu, onda sigurno razmišljate da se kuhinja i blagovaonica uklope k tome. Kuhinja VISION karakteristična je po fluidnim linijama, a koncept moderne kuhinje interpretira suvremeni izraz neprekinutog prostora, s površinama koje teku besprijekorno i materijalima koji prenose neposredan osjećaj čistoće i senzualnosti.

Želite klasiku i šarm?

Ako više preferirate klasično uređenje interijera, za vas je savršen izbor kuhinja HERA. Njezini drveni ormarići pridonose opuštenoj atmosferi u interijeru i donose dašak elegancije u vaš dom. Ova je kuhinja inspirana engleskim štihom, a zajednička nit koja 'gradi' cijelu kuhinju jesu vrata s okvirom koji pokriva sve elemente.

Ovaj model kuhinje prepoznatljiv je po radnim blokovima gdje su učinkovitost i praktičnost ključne vrijednosti. Blokovi su opremljenih za kuhanje ili pranje koje karakterizira izrazita estetika te potpuno iskorištavanje kapaciteta.

Želite da vaša kuhinja izgleda prostranije?

Čak i u slučaju kad raspolažemo s dovoljnom kvadraturom u interijeru, sasvim je logično da nam je uvijek potrebno 'još malo dodatnog mjesta'. Ako ste i vi jedni od onih koji namještaj u domu, pa tako ni kuhinja i blagovaonica nisu iznimka, volite prilagoditi svojim potrebama, onda je kuhinja modela WAY savršena za vas.

Opremanje kuhinje s jednostavnim dizajnerskim rješenjima omogućuje vam da iskoristite čak dvije prednosti - stil koji će ostati moderan godinama i unutarnji prostor koji će izgledati prostranije nego što zapravo jest. Suvremena kuhinja dizajnirana s pažnjom na funkcionalnosti idealna je za kuhinje ograničene veličine, a jednako se tako savršeno prilagođava i velikim prostorima. Ugodne i jednostavne linije bez suvišnih ukrasa, a opet sa svim bitnim elementima i značajkama na pravom mjestu.

Kvaliteta vam je na prvom mjestu?

Ako ste jedni od onih kojima je na prvom mjestu uvijek kvaliteta, a tek kasnije sam stil namještaja, onda je kuhinja IDEA prava za vas. Kao jedna od najdugovječnijih kreacija, ova je uvijek moderna i bezvremenska jer je dizajn svake godine ažuriran. Svojim bitnim linijama, ali i određenom dozom šarmom, osvojit će one koji cijene suvremenu estetiku.

Uređen stil asortimana ide 'ruku pod ruku' s profinjenošću materijala, odabranih zbog njihove kvalitete i trajnosti.

Ne možete bez boja u interijeru?

Iako je klasika uvijek dobitna kombinacija u svakom dijelu našeg doma, namještaj u boji detalj je koji svakom životnom prostoru daje dašak posebnosti i karaktera. Pa zašto bi onda vaša kuhinja i blagovaonica bile iznimka? Ako ste dovoljno hrabri da se okušate u kombinaciji različitih boja i tekstura, možete se 'poigrati' i stvarati kompozicije u kojima se boja predlaže samo u nekim detaljima, kao što su otvoreni elementi u kombinaciji s neutralnom kompozicijom.

Isto tako možete sastavitii kuhinjske elemente kao dio dnevnog boravka, stvarajući pritom određenu povezanost elemenata u vašem domu.

BLAGOVAONICE

Opremite svoju blagovaonicu sa stilom, dajući joj osobni dodir kojim će se vaš dom razlikovati od ostalih. Najveći salon ponude blagovaonica u Hrvatskoj - InArt u ponudi ima dizajnerska rješenja za potpuno uređenje i savršen odabir idealne blagovaonice.

Stol Cartesio elegantnih linija, s lako održivom metalnom podlogom i četiri elementa u obliku slova 'V' koji podupiru samu stolnu plohu hrasta savršen je izbor za modernu bllagovaonicu.

Stol Omnia dolazi s pametnim mehanizmom i mogućnošću razvlačenja. Ovo je, bez sumnje, savršen stol za opremanje blagovaonica različitih stilova, a raspoloživ je u više boja, tekstura i dimenzija.

Stol Orbital savršen je za vas ako ne volite klasične oblike stolova. Ovaj ovalni model na razvlačenje visoke je tehnologije, inovativnog dizajna, vrhunske kvalitete i funkcionalnosti. Bez problema se prilagođava svakoj kuhinji, odnosno svakom stilu uređenja.

Stol Ponente prepoznatljiv je po vrlo strogim linijama, čvrstoći same izrade, dinamičnog i modernog dizajna. Njegova dosjetljiva mogućnost izvedbe s produženom ekstenzijom čini ga idealnim za velike prostore, bez obzira na to koje uređenje i stil prevladavaju u interijeru.

Više informacija o opremanju vaše savršene kuhinje i blagovaonice možete pronaći na službeni stranicama salona Natuzzi i InArt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:58