LUKSUZ U INTERIJERU

Najljepše ideje za uređenje kuhinje i blagovaonice iz snova

    AUTOR:
    • Sponzorirani članak

  • OBJAVLJENO:
  • 23.09.2019. u 07:00

Kad je riječ o kuhinji i blagovaonici u domu, to su bez sumnje prostorije kojima je prilikom uređenja potrebno posvetiti posebnu pozornost

Bez obzira na to jeste li ljubitelj rustikalnog stila uređenja ili radije preferirate moderniji namještaj, jedno je sigurno - odabir odgovarajuće kuhinje i blagovaonice u potpunosti može promijeniti čitav izgled vašeg doma. Stoga je jako važno da odaberete one elemente koji se izgledom, dimenzijama, ali i funkcijom uklapaju u vaš prostor.

KUHINJE
Volite moderno?

Ako je vaš stan uređen u modernijem stilu, onda sigurno razmišljate da se kuhinja i blagovaonica uklope k tome. Kuhinja VISION karakteristična je po fluidnim linijama, a koncept moderne kuhinje interpretira suvremeni izraz neprekinutog prostora, s površinama koje teku besprijekorno i materijalima koji prenose neposredan osjećaj čistoće i senzualnosti.

Kuhinja Vision, Snaidero

Kuhinja Vision, Snaidero

Kuhinja Vision, Snaidero

Kuhinja Vision, Snaidero

Želite klasiku i šarm?

Ako više preferirate klasično uređenje interijera, za vas je savršen izbor kuhinja HERA. Njezini drveni ormarići pridonose opuštenoj atmosferi u interijeru i donose dašak elegancije u vaš dom. Ova je kuhinja inspirana engleskim štihom, a zajednička nit koja 'gradi' cijelu kuhinju jesu vrata s okvirom koji pokriva sve elemente.

Kuhinja HERA, Snaidero

Kuhinja HERA, Snaidero

Ovaj model kuhinje prepoznatljiv je po radnim blokovima gdje su učinkovitost i praktičnost ključne vrijednosti. Blokovi su opremljenih za kuhanje ili pranje koje karakterizira izrazita estetika te potpuno iskorištavanje kapaciteta.

Kuhinja HERA, Snaidero

Kuhiinja HERA, Snaidero

Želite da vaša kuhinja izgleda prostranije?

Čak i u slučaju kad raspolažemo s dovoljnom kvadraturom u interijeru, sasvim je logično da nam je uvijek potrebno 'još malo dodatnog mjesta'. Ako ste i vi jedni od onih koji namještaj u domu, pa tako ni kuhinja i blagovaonica nisu iznimka, volite prilagoditi svojim potrebama, onda je kuhinja modela WAY savršena za vas.

Kuhinja WAY, Snaidero

 

Kuhinja WAY, Snaidero

Opremanje kuhinje s jednostavnim dizajnerskim rješenjima omogućuje vam da iskoristite čak dvije prednosti - stil koji će ostati moderan godinama i unutarnji prostor koji će izgledati prostranije nego što zapravo jest. Suvremena kuhinja dizajnirana s pažnjom na funkcionalnosti idealna je za kuhinje ograničene veličine, a jednako se tako savršeno prilagođava i velikim prostorima. Ugodne i jednostavne linije bez suvišnih ukrasa, a opet sa svim bitnim elementima i značajkama  na pravom mjestu.

Kuhinja WAY, Snaidero

Kuhinja WAY, Snaidero

Kuhinja WAY, Snaidero

Kvaliteta vam je na prvom mjestu?

Ako ste jedni od onih kojima je na prvom mjestu uvijek kvaliteta, a tek kasnije sam stil namještaja, onda je kuhinja IDEA prava za vas. Kao jedna od najdugovječnijih kreacija, ova je uvijek moderna i bezvremenska jer je dizajn svake godine ažuriran. Svojim bitnim linijama, ali i određenom dozom šarmom, osvojit će one koji cijene suvremenu estetiku.

Uređen stil asortimana ide 'ruku pod ruku' s profinjenošću materijala, odabranih zbog njihove kvalitete i trajnosti.

Ne možete bez boja u interijeru?

Iako je klasika uvijek dobitna kombinacija u svakom dijelu našeg doma, namještaj u boji detalj je koji svakom životnom prostoru daje dašak posebnosti i karaktera. Pa zašto bi onda vaša kuhinja i blagovaonica bile iznimka? Ako ste dovoljno hrabri da se okušate u kombinaciji različitih boja i tekstura, možete se 'poigrati' i stvarati kompozicije u kojima se boja predlaže samo u nekim detaljima, kao što su otvoreni elementi u kombinaciji s neutralnom kompozicijom.

 

Isto tako možete sastavitii kuhinjske elemente kao dio dnevnog boravka, stvarajući pritom određenu povezanost elemenata u vašem domu.

BLAGOVAONICE

Opremite svoju blagovaonicu sa stilom, dajući  joj osobni dodir kojim će se vaš dom razlikovati od ostalih. Najveći salon ponude blagovaonica u Hrvatskoj - InArt u ponudi ima dizajnerska rješenja za potpuno uređenje i savršen odabir idealne blagovaonice.

Stol Cartesio elegantnih linija, s lako održivom metalnom podlogom i četiri elementa u obliku slova 'V' koji podupiru samu stolnu plohu hrasta savršen je izbor za modernu bllagovaonicu.

Stol Omnia dolazi s pametnim mehanizmom i mogućnošću razvlačenja. Ovo je, bez sumnje, savršen stol za opremanje blagovaonica različitih stilova, a raspoloživ je u više boja, tekstura i dimenzija.

Stol Orbital savršen je za vas ako ne volite klasične oblike stolova. Ovaj ovalni model na razvlačenje visoke je tehnologije, inovativnog dizajna, vrhunske kvalitete i funkcionalnosti. Bez problema se prilagođava svakoj kuhinji, odnosno svakom stilu uređenja.

Stol Ponente prepoznatljiv je po vrlo strogim linijama, čvrstoći same izrade, dinamičnog i modernog dizajna. Njegova dosjetljiva mogućnost izvedbe s produženom ekstenzijom čini ga idealnim za velike prostore, bez obzira na to koje uređenje i stil prevladavaju u interijeru.

Više informacija o opremanju vaše savršene kuhinje i blagovaonice možete pronaći na službeni stranicama salona Natuzzi i InArt.

Izdvajamo

Iz drugih medija