Novi broj časopisa D&D ovu nedjelju 16. lipnja uz Jutarnji list!

Konačno smo dočekali ljetne, sunčane dane, a kako i priliči, iskoristili smo ih za selidbu na otvorene prostore. Balkoni, terase, vrtovi... postali su naši produženi dnevni boravci na kojima provodimo sve slobodno vrijeme, odmaramo se od stresnog dana, opuštamo, družimo s prijateljima...

Ukratko, radimo sve ono što nam je srcu drago. Zbog toga je u novom broju časopisa D&D, koji izlazi u nedjelju 16. lipnja uz Jutarnji list, glavna tema kojom se bavimo - kako najbolje urediti i opremiti balkon i/ili terasu da bi postali oaze za maksimalno guštanje, mjesta na kojima ćemo biti daljnjih barem tri mjeseca. Okupili smo tim stručnjaka koji je samo za vas otkrio glavne upute kojih se morate držati ako želite od svog balkona i/ili terase napraviti takvo mjesto, doznali smo što se najviše isplati staviti na pod, što na zid, koje biljke odabrati, koje dekoracije te u konačnici kakav namještaj birati. Pripremili smo vam i shopping vodič s cool predmetima koje smo pronašli u domaćim trgovinama, a uz pomoć kojih možete odlično srediti svoju omiljenu lokaciju na otvorenom. Kako bi priča bila potpuna, posjetili smo čak 5 balkona i terasa diljem Hrvatske i s njihovim vlasnicima porazgovarali o tome kako su ih uređivali, s čime su se pritom susretali i kako su riješili sve izazove tijekom te akcije. Inspirirajte se iz prve ruke.

U novom broju časopisa D&D pričamo i o top-temi u uređenju interijera - uzglavljima za krevet koja su sve popularnija. Doznajte kakva sve postoje, možete li pretapecirati postojeći krevet, koji su materijali hit, a koje boje te kako postići poželjan “instagramski” look,tj. imati krevet s uzglavljem poput onih koje gledate na fotografijama s te društvene mreže.

No to, naravno, nije sve. U novom broju časopisa D&D koji izlazi u nedjelju govorimo i o tome kako najjednostavnije i najbrže pretapecirati stolac i koliko novca pritom morate izdvojiti, vodimo vas u čak tri sjajna interijera - avangardnu kuću pokraj Vodica, modernu vilu u Istri i lijepi stan u Zagrebu.

Kako bismo začinili skori početak ljeta, pripremili smo i odličan fotoeditorijal na temu - odaberite proizvode i detalje za dom u slasnim bojama sladoleda. Tu su i naše stalne rubrike - arhitektonski prijedlozi kako napraviti bolji tlocrtni raspored stana ili kuće, koji je omiljeni kutak u domu poznatih osoba i zašto, gdje u Hrvatskoj i svijetu kupiti trendovske komade namještaja i sitnice za dom u motivima, materijalima i bojama sezone... i još mnogo, mnogo toga.

Ne propustite novi broj časopisa D&D u nedjelju 16. lipnja uz Jutarnji list!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:21