Oaza opuštanja

 

Promjene su sastavni dio života, a sada ih je više nego ikada i posebno su stresno utjecale na naše živote. Zato je važno pronaći ili stvoriti svoju idealnu oazu za opuštanje.

Svoj balkon, vrt ili terasu, uz dovoljno strasti i nekoliko detalja, u trenutku možete pretvoriti u mali raj na zemlji u kojem ćete zaboraviti na sve svoje probleme. Opustite se, ovo je vaše mjesto za uživanje bez ograničenja.

Provedite vrijeme na otvorenom

S toplijim danima, došlo je i vrijeme roštiljanja, stoga je sunčani vikend idealan za ručak na otvorenom. Prostrana lounge garnitura koja može smjestiti cijelu obitelj, centralni je dio svakog vrta. Birajte udobnost i kvalitetu, ali vodite računa i o dizajnu namještaja koji će odgovarati vašem stilu.

Nakon ukusnog ručka, rezervirajte vrijeme samo za sebe. Odlična ideja je prileći u mreži za ležanje, opustiti se uz glazbu i na barem malo vremena, isključiti se iz svijeta kako biste napunili baterije.

Poseban ugođaj toplih ljetnih večeri koje provodite na otvorenom može biti još posebniji uz adekvatne solarne svjetiljke. Dovoljno jake da osvjetljavaju pogled u kojem želite uživati, dovoljno diskretne da nesmetano možete promatrati zvijezde i mjesečinu. Bacit će novo svjetlo na vaše ljetne večeri, vidjet ćete!

Mali balkon ili terasa vole naglasak na detalje

Uređivanje manjeg balkona i terase može biti zabavan izazov. Isplati se uložiti trud u opremanje prostora u kojem ćete se sa zadovoljstvom smjestiti i popiti kavu, pročitati dobru knjigu ili se jednostavno povući u svoj mir.
Kombinacija materijala za balkonske garniture poput metala i ratana unijet će zanimljiv twist na balkon, a ugođaj po svom ukusu možete postići klasičnim i neobičnim dekoracijama, rasvjetom i biljkama.

Ako imate mali prostor, odabir sklopivih garnitura idealno je rješenje. Dodatnu udobnost unesite mekanim jastučićima zanimljivog uzorka ili jarkih boja koje će unijeti veselu atmosferu, ali ne zaboravite pritom i na tepih. Tepisi zemljanih ili svjetlijih tonova ili pak šareni uzorci zanimljivog tkanja, dat će toplinu i karakter vašem balkonu i terasi.

Kada ste uredili svoj prostor za opuštanje, ostaje vam samo da se opustite i uživate.

Web: https://www.moemax.hr/

Insta https://www.instagram.com/momax_hrvatska/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:11