KUHANJE BEZ DRAME!

ODSAD KUHAJTE SA STILOM: Najljepši kuhinjski uređaji koji će vas osvojiti svojim dizajnom, ali i funkcionalnošću

Korištenjem Gorenje Simplicity uređaja možete stvoriti rutinu i otkriti zadovoljstvo u pripremi obroka!

Život često zna biti vrlo dramatičan, a mnoštvo svakodnevnih obaveza sprječava nas da uživamo u pripremanju jela, naročito tijekom radnog tjedna. Ipak, postoji rješenje kako pomoću kuhinjskih uređaja bez ikakve drame postići idealno iskustvo. Gorenje Simplicity kućanski uređaji elegantnog su izgleda te kao takvi pružaju besprijekorno iskustvo korištenja.

Kako biste izbjegli kvarenje i samim time nepotrebno bacanje hrane, važno je da u svojoj kuhinji imate kvalitetan hladnjak s odjeljkom za osjetljive namirnice koji produljuje njihovu svježinu. S AdaptTech i AirTech tehnologijom, Simplicity hladnjak održava hranu svježom, bez obzira na to koliko puta tijekom pripremanja jela otvarali njegova vrata.

Ponekad odustanete od pripreme jela zbog napornog čišćenja pećnice? Zbog toga više ne morate brinuti jer kućanski uređaji za pečenje s programom AquaClean predstavljaju rješenje ovog, sve češćeg problema. Naime, današnji kupci sve su više u potrazi za kućanskim uređajima koji će im pomoći uštedjeti dragocjeno vrijeme i ukloniti dio drame iz njihovih života. Zato je tu Gorenje Simplicity linija uređaja koje krase elegantan dizajn, lako prilagodljive kontrole, automatizirani programi te, nimalo manje važno, odična kvaliteta.

Za kuhanje bez imalo drame definitivno vam je potrebna kvalitetna ploča za kuhanje, kao i odgovarajući ventilacijski sustav. Bez obzira na to je li riječ o vrhunskoj indukcijskoj ploči ili pak modernoj ploči na plin, uvijek je dobro imati visoko učinkovite i lako koristive ploče, namijenjene posudama različitih veličina.

Nove indukcijske ploče s inovativnim funkcijama poput automatskog prepoznavanje posude i mogućnost spajanja zona za kuhanje, osiguravaju još veću fleksibilnost i jednostavniju uporabu. Dizajnirana tako da na smisleni način vodi korisnike, daje prijedloge i bira potrebne programe za vrijeme kuhanja, indukcijska ploča zadovoljava čak i one najambicioznije korisnike.

Ako ploča dolazi sa S uglađenim i ravnim dizajnom, to omogućuje lako pomicanje i korištenje velikih posuda bez ikakvih problema. Ne smijemo zanemariti ni napu s jednostavnim funkcijama te površinom koja se jednostavno čisti.

Gorenje uređaji slijede jednostavnu životnu filozofiju, a odlično se prilagođavaju svakom stilu uređenja. Naime, uz dvije osnovne i neutralne boje, odnosno crnu i bijelu, savršeno pristaju svakom interijeru. Čiste linije i izvorni materijali linije kućanskih aparata omogućavaju njihovu integraciju u svaki dom.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi i kolekciji možete pronaći na službenim stranicama Gorenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 20:24