Kupi jedan dobi dva

Opremite apartmane za nadolazeću sezonu: Ne propustite veliku akciju u svim Meblo Trade salonima i web shopu!

Za kupovinu jednog madraca Dreams, drugi Vam u Meblo Trade trgovinama i web shopu poklanjaju gratis. Već za 2.423,00 kn možete dobiti dva vrhunska ortopedska madraca s džepićastom jezgrom

Proljeće je stiglo, a s njim i idealan trenutak da razmislimo o opremanju apartmana za nadolazeću sezonu. Bez obzira koristite li apartman za vlastite potrebe ili ga iznajmljujete, ili pak oboje, kvalitetno će uređenje doprinijeti ugodnoj atmosferi i zadovoljstvu svih koji će boraviti u njemu. Ne treba posebno naglašavati, apartman kao i stan mora biti funkcionalan i ugodan za boravak. Pritom, treba imati na umu da apartman koji iznajmljujemo koriste različiti ljudi s različitim navikama i potrebama, stoga stil nije od presudne važnosti. Puno je važnije da interijer apartmana bude udoban i efektnog izgleda, kako bismo dobili dobre ocjene ako se odlučimo za iznajmljujete putem Bookinga, Airbnba ili neke druge agencije.

Boje i uzorci, rasvjeta i materijali, samo su neki od elemenata koji pridonose stvaranju prvog dojma i ne treba ih zanemariti. No, jedna od najvažnijih stvari koju svaki i najmanji apartman te soba mora imati je kvalitetan madrac, što često zanemarujemo prilikom opremanja prostora. Dobar san je jamstvo očuvanja našeg zdravlja i važno je da mirno i zdravo spavamo ne samo kod kuće, već i na putovanju. Jedno od najvažnijih iskustava koje gosti odnesu sa sobom jest kvalitetan i miran san pa se s lakoćom može reći da je krevet najvažniji element u prostoru koji dajemo na korištenje našim gostima.

Najbolji krevet je onaj koji pruža osjećaj ugodnog doma, više nego li sam dom, a uz krevet, za potpuni odmor i dobar san treba birati i kvalitetan madrac od prirodnih, ekološki provjerenih materijala, elastičan i udoban s dobrom vodljivošću topline i vlage. Iako danas moderni madraci mogu biti u različitih oblika i raznovrsnih materijala, ipak jedna od najvažnijih karakteristika je dobra prozračnost odnosno pravilna izmjena zraka u madracu, što se najkvalitetnije postiže višeslojnom džepićastom jezgrom madraca u kombinaciji sa slojevima od prirodnih materijala, koji mogu pružiti dodatnu toplinsku regulaciju, zaštitu od štetnih zračenja, efikasno antibakterijsko i antialergijsko djelovanje.

U svim Meblo Trade salonima i web shopu za kupovinu jednog madraca Dreams, drugi Vam poklanjaju gratis. Već za 2.423,00 kn možete dobiti dva vrhunska ortopedska madraca s džepićastom jezgrom.

Foto: Living4media, Shutterstock, Meblo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:52