KUHINJE KOJE MAME UZDAHE

OTKRIJMO ZAJEDNO NAJLJEPŠE KUHINJE NA SVIJETU! Kuhinje i blagovaonice koje će vas oduševiti

 

U potrazi ste za najljepšim kuhinjama na svijetu? Niste jedini. Funkcionalnost je odavno prestala biti jedini kriterij pri uređenju kuhinje, a dizajn i materijali postali prvi na listi prioriteta. Koliko puta ste se zatekli kako s divljenjem promatrate fotografije u časopisima ili pak gledate na televiziji predivno uređene kuhinje u kojima je kuhanje pravi užitak. Jeste li se zapitali, što to imaju da mame naše uzdahe? Zašto ih smatramo najljepšim? Odgovor je, sve! Najljepše kuhinje su spoj elegancije i funkcionalnosti, jednostavne su i jedinstvene, imaju profinjene linije i načinjene su od vrhunskih materijala. Kuhinja je centralno mjesto svakog interijera i mora biti najugodnija prostorija u kući. U kuhinji se svi volimo okupljati i jesti nešto ukusno, i baš zbog toga želimo da je naj u svakom pogledu.

U današnjem svijetu život se vrti oko kuhinje. Bilo da pripremate nedjeljni doručak, romantičnu večeru uz svijeće ili testirate svoje kulinarske vještine, vaša nova moderna kuhinja trebala bi biti prilagođena vašem stilu. Jeste li čuli za Snaidero? Snaidero je talijanska tvrtka koja se posljednjih 70 godina posvetila proizvodnji luksuznih kuhinja po mjeri. Surađuju s vodećim svjetskim dizajnerima kako bi upravo vi u svom domu, kući ili vikendici imali najbolju svjetsku kuhinju. Kuhinja je srce vašeg doma, nije samo mjesto za pripremu jela. Kuhinja je prostor u kojem se okuplja obitelj, a prijatelji su uvijek dobrodošli. Ona je mjesto gdje su osmijesi i smijeh dio kuhanja i pečenja, mjesto gdje nastaju lijepe uspomene, a uljepšavanje ovog vrlo posebnog mjesta u Snaideru shvaćaju kao privilegiji, kojem pristupaju vrlo ozbiljno, ali s puno strasti.

Osim toga, kako će izgledati vaša nova kuhinja znat ćete do u detalj prije nego što je uopće naručite, za što će se pobrinuti u salonu InArt u zagrebačkom Buzinu, gdje će prilagoditi veličinu i oblik kuhinje vašim potrebama i željama, a možete odabrati završnu obradu u drvetu, čeliku, laminatu, laku visokog sjaja ili matu, plus na raspolaganju je i velik izbor boja. No, to nije sve.

Snaidero kuhinje su dizajnirane i izrađene za cijeli život, imaju garanciju 10 godina. Također, sa Snaiderom dolazi profesionalnost i izvrsna briga za kupce. Vaša će kuhinja biti dostavljena na vrijeme, a instalaciju će obaviti trenirani tim majstora. Ako želite kvalitetnu kuhinju zajedno s profesionalnošću i izvrsnom brigom za kupce Snaidero je ime s kojim definitivno ne ćete pogriješiti.

Snaidero kuhinja Vision

Snaidero kuhinja Vision nastala u suradnji s ikoničnom talijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina i kombinira vrhunski dizajn i smjelu osobnost. S Vision kuhinjom vješta integracija tehnologije, estetike i dizajna usmjerenog čovjeku doseže novi zenit.

Kuhinje Vision ima savršenu geometriju. Ovdje je elegantna suvremena estetika spojena s visoko funkcionalnim i ergonomskim izgledom. Uz to, inovativnost projektiranja prisutna je u dizajnu nosača za otoke i poluotoke, koji su izrađeni od slojevitog i oblikovanog čvrstog drveta jasena, dok poseban oblik vrata omogućuje dodatnu igru dizajna i simetrije.

Iako izrazite konture čine Vision kuhinju upečatljivom u bilo kojem suvremenom prostoru, čist, rafiniran dizajn lako će se uklopiti u svako okruženje. Promišljena integracija krivulja, glatkih površina i elegantnih proporcija stvara dizajn koji privlači pogled, ali nikad ne preplavljuje prostor.

Calligaris

Kada govorimo o vrhunskim proizvodima, što znači modernim, lijepim i kvalitetno napravljenim, Calligaris je drugo ime koje svakako treba uzeti u obzir prilikom opremanja kuhinje. Ovaj talijanski brend s gotovo 100 godišnjom tradicijom, započeo je proizvodnju samo s jednom stolicom 1923. godine. Danas u svom portfelju ima više od 800 proizvoda i 100 prodajnih mjesta diljem svijeta. Tvrtka koja ide u korak s vremenom, doživljava sadašnjost s onom osjetljivošću koja omogućava da se najzanimljivije i plodnije ideje transformiraju u namještaj i ukrase za dom, stvarajući jedinstvene prostore koji mnogo govore o njihovim stanarima.

Zagrebački salon InArt ima najveću ponudu blagovaonica Calligaris, koje svojom estetikom i kvalitetom zadovoljavaju sve kriterije koji dolaze uz superlativ najbolji. Novi stol Monogram inspiriran japanskom kulturom, vitkog je profila, minimalističke baze, ali potpuno formalnog karaktera i idealan je za velike blagovaonice. Dolazi u keramici i metalu, i može se razvući.

Za veće obitelji Calligaris je u svoju ponudu uvrstio novi elegantan stol na razvlačenje imena Alpha s blago zaobljenim nogama, a koji svojim dizajnom nudi mnogo kombinacija od boja za drvene noge do izbora više keramičkih ploča.

Moćan, formalan i čvrst Calligaris stol PONENTE ima dinamičan i moderan dizajn. Konstrukcija ovog modernog stola je napravljena u obojenom metalu s pravokutnim kosim nogama zavarenim na okviru, a čvrsta drvena ploča na svakom kraju ima dva izvlačna dijela također u drvu s mehanizmom za otvaranje u ravnini. PONENTE stol također dolazi u različitim izvedbama. Ploča može biti od drva, keramike ili stakla u više boja, a noge stola možete odabrati u metalnu, ukošene ili pravokutnog oblika.Stol je idealan za velike blagovaonice (dimenzija stola: dužina 160 cm/200 cm/ 240 cm, širina 90 cm, visina 75 cm).

Fluidne i senzualne linije nove stolice LILLY, očarat će svakog elegantnom linijom i mekoćom. Školjka sjedišta zaobljenog oblika i mekog sjedišta upotpunjena je vitkim metalnim okvirom i integriranim jastukom usklađenim sa školjkom sjedala, a osigurava maksimalnu udobnost.

Calligaris u svoj asortiman uvrstio još jedan neizostavan proizvod svake moderne kuhinje, riječ je o drvenoj komodi Horizon. Komoda dolazi s bočnim vratima, 3 središnje ladice (bez ručkica) i sustavom za otvaranje na potisak. Svi pretinci su opremljeni policom od prozirnog stakla, a gornja ploča može biti obogaćena staklom ili keramikom te elegantnom cilindričnom metalnom podlogom s izmjenjivim krajevima.

Rasvjetu u domu trebamo promatrati kao nakit za naš interijer odnosno kao detalje koji upotpunjuju i zaokružuju izgled prostora u kojem živimo i dodatno ističu njegove kvalitete. Kada je riječ o blagovaonici, rasvjeta koja se spušta izravno iznad stola najčešće nije jedina u prostoriji, ali je svakako najvidljivija i stvara najveći učinak, kako po pitanju svjetla, tako i po pitanju stila.Moderna svjetiljka SEXTANS idealna za osvjetljavanje blagovaonskog stola. Svojim minimalističkim dizajnom lijepo će se uklopiti u svaki stil uređenja i prekrasno osvijetliti prostor. Izrađena je od tkanine i ima podesivu dužinu, a možete odabrati stropnu koja se spušta izravno iznad stola, podnu ako želite osvijetliti određeni kut prostorije ili obje za maksimalan svjetlosni učinak.

Više na: www.salon-inart.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 18:25