MALE STVARI, VELIKO VESELJE

POKLONI ZA LJUDE SA STILOM A mislili ste da znate sve shopping meke u Hrvatskoj?

 

Do Božića nas dijeli svega tjedan dana, a vi još uvijek ne znate koje darove staviti ispod bora. Zaboravite na čekanje u redovima i razmišljanje što kome pokloniti. Ove godine uz nekoliko savjeta i s malim, ali korisnim stvarčicama, pokažite svojim najmilijima da vam je stalo i da ih volite, a iskrenih radosnih osmijeha sigurno neće nedostajati.

I žene vole gadgete.

Ako vam je možda promaklo, i žene vole gadgete. Pametan telefon s najnovijim postavkama u elegantnoj bijeloj boji, poklon je s kojim ne možete pogriješiti. A tek prijenosni zvučnik! Dovoljno velik za torbicu, ali i kvalitetan, mogao bi biti pun pogodak. Osim multimedije tu su i proizvodi za uljepšavanje, poput sušila za kosu, koje je neizostavan element svake ženske kupaonice.

Nezaboravna zabava za društvo!

Kako se ne biste zaboravili igrati, ovog Božića odaberite aktivnost koja će vas dodatno zbližiti. Poklonite jedinstveno iskustvo koje neće obradovati samo jednu osobu nego više njih. Izborom PlayStationa omogućit ćete zajedničku zabavu za obitelj ili prijatelje. Dakako, uz igru je uvijek dobro nešto i grickati. Ima li što bolje od mirisa finih svježe ispečenih kokica!

Umjetničke duše treba njegovati.

Ako vaši najmiliji imaju afinitete prema glazbi, crtanju i fotografiji ili drugim umjetničkim izričajima, ne brinite, imamo top proizvode s kojima nema greške. Za štovatelje glazbe odaberite dobre slušalice, gramofon ili fora prijenosni radio. Olovkom i kistom nadahnute kreativce počastite novim računalom, a bližnje koji love savršene životne momente, dobrim fotićem razveselite.

Dar za one koji žele biti zdravi i fit

Pevec je ovih blagdana pripremio široku paletu fit poklona za nju i njega, koji će razveseliti sve fitness entuzijaste, među kojima se posebno ističu: Hoverboard Manta Viper, E-romobil i Smartwatch Denver.

Entuzijasti u kuhinji, volimo vas!

Ne gaje svi ljubav prema kuhanju i spremanju ukusnih obroka u kojima beskrajno uživamo, zar ne? Stoga, ako u vašem užem krugu postoji takva osoba, nemojte ju razočarati, zasladite joj život jednim od ova dva proizvoda.

Za muškarca koji zna što želi.

Samouvjeren, moderan, pametan, zgodan, poznato? Njega je možda malo teže zadovoljiti, ali ne i nemoguće. Ako je više okrenut prema sebi Braunov aparat za brijanje sigurno će mu dobro dići, a za sveznalicu, koji uživa u prezentaciji vlastitih znanja i vještina, kvalitetna bušilica dobitna je kombinacija.

Još veću ponudu Pevecovih proizvoda možete pregledati i na njihovoj stranici te se tako dodatno pripremiti za pohod na darove. I to je to, kupovinu darova možete smatrati obavljenom i posvetiti se smišljanju blagdanskog menija te ostalim blagdanskim "slatkim mukama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 04:04