Tako jednostavno, gotovo čarobno

REMEK-DJELO IZ SVIJETA KUHINJA Nova generacija najpoželjnijih kuhinja od sada i u Hrvatskoj

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 17.12.2018. u 16:23

Novu Gorenje by Ora ïto kolekciju kućanskih uređaja dizajnirao je istoimeni svjetski poznati dizajner, deset godina nakon njihove prve, veoma uspješne suradnje. Još jednom, ovaj je dvojac pokazao svoje vještine u stvaranju naizgled jedostavnih, a istovremeno kompleksnih remek-djela. Gorenje by Ora ïto kuhinjski uređaji te mali kućanski uređaji reflektiraju već poznati jedinstveni stil francuskog dizajnera, takozvani “Simplexity” – stil koji rastvara kompleksnost u čiste i jednostavne linije. Simplexity. Tako jednostavno, a tako kompleksno.

Dodir čarolije u kuhinji budućnosti

Jednostavno. Intuitivno. Bezvremensko. Inovativno. Gorenje by Ora ïto uređaji kombinacija su odličnih dizajnerskih elemenata i naprednih tehnoloških karakteristika, koja će vam donijeti brojna ugodna iznenađenja – prije svega svojim izgledom, a zatim i funkcionalnošću u kuhinji. Sam dizajn ističe se nevjerojatnom jednostavnošću, a napredna tehnološka rješenja uvelike će olakšati kuhanje. Štoviše, učinit će ga ugodnim! Čarobno, zar ne?

 

Tajanstvenost crnog. Čistoća bijelog.

Glatko crno ili bijelo staklo prekriva uređaje, u savršenoj kombinaciji s metalnom drškom, a zajedno stvaraju dizajn koji će položiti svaki test vremena i uzdići se iznad prolaznih trendova. Diskretna elegancija nove Gorenje by Ora ïto kolekcije, gotovo čarobno će se uklopiti u svaku kuhinju, istovremeno dajući uvid u dizajn i funkcionalnost kuhinje budućnosti.

Pravi ljubitelji stila, prepoznat će potencijal pomicanja granica u svojem urbanom okruženju te uživati u kreiranju novih okusa i tekstura, novih kulinarskih eksperimenata, koristeći uređaje iz širokog asortimana Gorenje by Ora ïto kolekcije.

 

Hladnjaci za čarobno svježe voće i povrće!

U kuhinji budućnosti uređaji su toliko tehnološki i vizualno atraktivni, da izgledaju kao pravo dizajnersko remek-djelo. Superiorni materijali i visoka kvaliteta izrade Gorenje by Ora ïto samostojećih hladnjaka-zamrzivača nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Samostojeće kombinirane hladnjake-zamrzivače Gorenje by Ora ïto odlikuje održivi rad, a tehnološka rješenja prihvatljiva su za okoliš. Osim bezvremenskim vanjskim dizajnom, dodatno se mogu pohvaliti najnaprednijom tehnologijom u unutrašnjosti hladnjaka: AdaptTech sezorom koji prilagođava rad hladnjaka navikama korisnika, tehnologijama IonAir i MultiFlow 360° koje održavaju idealnu mikroklimu u hladnjaku kako bi produžili svježinu pohranjenih namirnica, te NoFrost tehnologijom koja sprječava nakupljanje leda u zamrzivaču i podiže okus zamrznutih namirnica na jednu novu razinu. Savršenstvo izvana i iznutra - Gorenje by Ora ïto hladnjaci.

 

Abrakadabra, savršeno pečeno!

Nove Gorenje by Ora ïto pećnice savršena su kombinacija dizajnerskih i tehnoloških rješenja, a svojom suptilnom elegancijom plijene pozornost gdje god se nalazile. Novi asortiman Gorenje by Ora ïto pećnica kreiran je kako bi ispunio sve zahtjeve korisnika, a uključuje konvencionalne i pirolitičke pećnice, te kompaktnu kombiniranu mikrovalnu pećnicu, kao i kompaktnu parnu pećnicu s odličnom energetskom učinkovitošću. Sve pećnice mogu se pohvaliti velikim obujmom za pečenje kao i brojnim karakteristikama koje će olakšati pripremu jela, poput HomeMade oblika, dizajniranog po uzoru na tradicionalne krušne peći koji će dati idealne rezultate pečenja. Kako bi stvaranje čarobnih delicija u kuhinji bilo još bezbrižnije i ugodnije, pećnice su opremljene GentleClose vratima koja će se lagano zatvoriti, ergonomski oblikovanim gumbima ili intuitivno dizajniranom upravljačkom pločom, teleskopskim vodilicama te raznim opcijama samočišćenja.

 

Nevjerojatno jednostavno kuhanje… čarobno!

Indukcijske ploče iz Gorenje by Ora ïto kolekcije impresioniraju svojim izgledom ali i svojom funkcionalnošću. Iako na prvi pogled minimalističkog dizajna, ploča za kuhanje s vodoravnim linijama koje označavaju zonu za kuhanje, donosi brojne funkcionalnosti. Profesionalna učinkovitost i estetsko savršenstvo glavne su prednosti ovih ploča, dok su jednostavno korištenje i sigurna uporaba dodatna korist koju ploče pružaju. Nevjerojatno jednostavno iskustvo kuhanja omogućila su napredna tehnološka rješenja poput PowerBoost pojačanog rada ploče ili BridgeZone funkcije koja spaja dvije zone za kuhanje i osigurava površinu za veće posude. Tek jednostavan dodir upravljačke ploče pokrenut će čaroliju jednostavnog kuhanja.

 

Nape… remek-djelo s čarobnim Ora ïto dodirom!

Kuhinjske nape pretvaraju se u pravo dizajnersko remek-djelo. S inovativnim dizajnerskim pristupima, često plijene pažnju i očaravaju sve koji stupe u kuhinju. Istovremeno čine moderan dizajnerski element i donose napredna tehnološka rješenja kod učinkovitog odsisavanja prekomjerne pare i neugodnih mirisa iz prostora. Opremljene s ekološki prihvatljivim LED osvjetljenjem, Gorenje by Ora ïto kuhinjske nape korisniku omogućuju i odličnu preglednost svega što se događa na ploči za kuhanje.

 

Perilice posuđa. Savršeni rezultati pranja nisu iluzija!

Ovi asistenti u kuhinji donose pravo rješenje u pravi trenutak: čisto posuđe. U skladu s ideologijom koju njeguje Gorenje, o uređajima koji olakšavaju život i kućanske poslove, Gorenje by Ora ïto perilice posuđa donose odličnu energetsku učinkovitost A+++ te imaju kapacitet do čak 16 servisa posuđa koje se može oprati odjednom. Za potpuno suho posuđe pobrinut će se čarobna funkcija TotalDry koja će osigurati automatsko otvaranje vrata perilice po završetku procesa pranja, kako bi se ispustila suvišna para.

 

Nova Gorenje by Ora ïto kolekcija može se pohvaliti inovativnim pristupom koji pomiče granice u tzv. simplexity filozofiji, ruši dosadašnje okvire i gradi nove bezvremenske standarde, bilo da se radi o kreiranju novih delicija, kuhinjskih uređaja ili otkrivanju novih čarobnih kulinarskih iskustava. Sve to, sada je čarobno jednostavno. Uvjerite se sami.

Izdvajamo

Iz drugih medija